Політика конфіденційності

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

 

Відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного сайту Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування інтернет-магазином amador.com. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності, Публічним договором, Ви зобов'язані утриматися від його використання.

Користувач/споживач не має права розміщувати інформацію, використовувати сайт amador.com., якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно закону.

Зберігання Ваших персональних даних буде проводитися Адміністрацією сайту.,

Дана Політика конфіденційності діє з початку запуску сайту і оновлюватиметься в міру необхідності та/або внаслідок змін чинного законодавства.

 

Права Користувача як суб'єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Права Користувача як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

2. Суб'єкт персональних даних має право:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.

 

Хто має доступ до Вашої інформації:

Адміністрація сайту надає доступ до інформації Користувача:

- Незалежним третім особам, які можуть надавати маркетингові послуги, забезпечення опитувань, запобігання шахрайства. Збирати інформацію для інших цілей, наприклад, для роботи інтернет-сайту або розсилки реклами, та інших повідомлень. Треті особи мають доступ і можуть збирати тільки необхідну для надання послуги інформацію і при цьому не мають права використовувати її в будь-яких інших цілях.

- Соціальні мережі. З нашого Веб-сайту Ви можете зайти на ряд соціальних мереж та сайтів (наприклад, Facebook, Instagram, YouTube та інші сайти). Переходячи на ці веб-сайти, Ви надаєте їм свої персональні дані, і захист такої інформації буде проводиться згідно з політикою вже цих веб-сайтів. На цих веб-сайтах Ви також можете змінити налаштування конфіденційності інформації.

 

Також ми можемо надати доступ до інформації:

- Відповідно до розпорядження суду або іншого судового наказу; для затвердження і здійснення наших прав; для захисту при правових домаганнях; а також в інших випадках, якщо того вимагає закон. При цьому ми зберігаємо за собою право заявити будь-яке заперечення або скористатися будь-яким правом, наданим нам за законом, або відмовитися від цього.

- У випадках, коли це необхідно для отримання відомостей, запобігання і вжиття заходів щодо незаконних або передбачуваних незаконних дій; щоб захистити свої права, власність або безпеку.

- Маємо право надавати загальну або анонімну інформацію третім особам, в тому числі рекламодавцям. Наприклад, кількість відвідувачів інтернет-магазину або найбільш популярні товари. Ця інформація не містить будь-яких персональних даних і використовується для розвитку сайту amador.com.

 

Цілі збору персональних даних

Збір і використання персональних данних (в тому числі ПІБ, місто Вашого проживання, номер телефону, електронну пошту тощо.) Для кращого надання Користувачам/Споживачам необхідних послуг та інформації.

Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

- відповідати на Ваші питання і запити;

- обробляти Ваші замовлення;

- запобігати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Споживачам;

  • Коригувати товари та надавати послуги, що відповідають Вашим потребам;

- оперативно реагувати на запити та заяви Споживачів відповідно представлених товарів та наданих послуг.

- для оптимізації роботи сайту amador.com, та надання послуг Адміністрація Сайту може використовувати персональні дані Користувачів/Споживачів в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для Споживачів шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень, телефонного дзвінка);

Крім випадків, установлених цією політикою конфіденційності, Адміністрація Сайту не стане розкривати будь-яку персональну інформацію Користувачів/споживачів, якщо тільки не будемо зобов'язані зробити це згідно із законом.

 

Безпека персональних даних

Адміністрація Сайту забезпечує достатній рівень захисту персональної інформації Користувачів/споживачів, шляхом застосування технологій, які спрямовані на захист конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання.

 

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics та інших аналітичних сервісів

Файл «cookie» (невеликий файл з налаштуваннями профілів) використовуються для опису інформації у вигляді текстових або бінарних даних, отриманих від веб-сайту на веб-сервері, яка зберігаються у браузера, а потім відправлена на той самий сайт, якщо його буде повторно відвідано. cookie зберігають вподобання та налаштування Користувачів на сайті, наприклад такі як мова, місце перебування, інформація про перегляд реклами тощо.

При роботі сайту нами використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш сайт повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

Google Analytics, Facebook Pixel та інші аналітичні сервіси для аналізу інтернет-сайтів та додатків. За допомогою Google Analytics та інших аналітичних сервісів ми збираємо статистику про відвідування сайту, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів і країни походження Користувачів/Споживачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після сайту amador.com тощо, і т.д. Проте, жодна з цих дій не пов'язана з Користувачами/Споживачами особисто і вимірюється тільки в сукупності.

Використання цієї інформації допомагає Адміністрації сайту робити інтернет-магазин максимально зручним і корисним для Користувачів/споживачів, підтримувати, захищати і розвивати сервіси сайту amador.com.

 

Обмеження згідно Політики конфіденційності

Згідно умов Політики конфіденційності при користуванні сайтом amador.com. Користувачі/Споживачі зобов’язаний  дотримуватися наступних правил:

- використовувати сайт amador.com неналежним чином. Зокрема, не впливати або не втручатися в роботу сайту чи отримувати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;

- використовувати сайт amador.com тільки відповідно до норм українського законодавства;

При порушенні вказаних вимог, Адміністрація сайту може призупинити або повністю закрити доступ до веб-сайту.

Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку переглянути, оновити або змінити Політику конфіденційності, без попереднього повідомлення Користувачів/Споживачів. Зміни вступають в силу з моменту розміщення нової редакції на сайті amador.com.