Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Super Heroes Marvel Вічні перед обличчям Арішема LEGO 76155

Немає в наявності
Артикул: 76155
2 655 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Коли Серсі, Ікаріс, Кінго і Айяк борються зі злісним девіантов, може статися все що завгодно! Серсі може перетворювати предмети, Ікаріс володіє силою суперчеловека, Кінго стріляє енергією, а Айяк може спілкуватися з целестіаламі. Аріш, ватажок целестіалов, може навіть вступити в бій, взявши в руки по шіпомёту. Якщо ви колекціонуєте мініфігурки LEGO, то пам'ятайте, що фігурки Айяк і Кінго є тільки в цьому приголомшливому наборі.

Всі захоплюючі персонажі фільму «Вічні» кіностудії Marvel Studios в одному приголомшливому наборі LEGO. У набір «Вічні перед обличчям Арішема» (76155) входять чотири фігурки Вічних, а також фігурки девіантов і ЦЕЛЕСТИАЛ для розігрування супергеройських битв, які викличуть захоплення у дітей.

Відтворіть епізоди фільмів Marvel

Разом з чотирма Вічними діти будуть битися з девіант вигляді летючої миші. Вічні наділені крутими суперздатностями: Айяк — єдиний, хто може спілкуватися з СУПЕРСИЛЬНОЇ позаземними істотами, целестіаламі, Серсі може перетворювати речі у що завгодно, Ікаріс володіє суперсилою, а Кінго може стріляти земною енергією. У набір також входить рухлива фігурка ЦЕЛЕСТИАЛ, в руку якої поміщається мініфігурка будь-якого Вічного. Якщо ви хочете придбати цей набір для колекціонера мініфігурок, то не забудьте, що мініфігурки Айяк і Кінго є тільки в цьому наборі LEGO.

Набори, створені за мотивами фільму «Вічні» Marvel Studios

Конструктори LEGO Marvel, створені за мотивами фільму «Вічні», - унікальні набори з крутими фігурками персонажів, надихаючі дітей на захоплюючі творчі ігри та відкривають для них нескінченний всесвіт захоплюючих пригод.

  • Набір «Вічні перед обличчям Арішема» LEGO Marvel (76155) переносить маленьких супергероїв у світ захоплюючих пригод фільмів Marvel, де вони будуть допомагати чотирьом Вічним здобути перемогу над злим девіантов.
  • У наборі є чотири мініфігурки супергероїв-Вічних — Ікаріса, Серсі та ексклюзивні мініфігурки Айяк і Кінго, — а також фігурка девіантов і рухома фігурка ЦЕЛЕСТИАЛ з підсвічуванням грудей, двома кинджалами, мечем, двома мінішутерамі та мечем.
  • Дітям доведеться використовувати всі свої надздібності, щоб відбити атаку девіантов на чотирьох лідерів Вічних. З великою фігуркою могутнього ЦЕЛЕСТИАЛ, здатної утримати в руці будь-якого Вічного, вони зможуть придумати неймовірні пригоди!
  • Шукаєте подарунок на день народження або свято для дитини від 7 років? Цей набір LEGO Marvel з колекційними мініфігурками, великими рухомими фігурками позаземних істот і нескінченними пригодами викличе захват у будь-якого юного супергероя.
  • Набір «Вічні перед обличчям Арішема» із серії «Вічні» LEGO Marvel з фігуркою ЦЕЛЕСТИАЛ висотою 30 см подарує дітям години захоплюючих ігор в супергероїв і стане відмінною прикрасою будь-якого дитячого кімнати.
  • Батарейки кубика, що світиться вже включені в набір, так що маленькі супергерої відразу зможуть насолоджуватися веселими та захоплюючими рольовими іграми.
  • Прості та зрозумілі інструкції, що входять в набір, допоможуть дітям зібрати цю модель, створену за мотивами фільму «Вічні», щоб відразу ж почати грати в супергероїв.
  • Діти зможуть об'єднати цей конструктор з іншими наборами серії «Вічні» LEGO Marvel, щоб відкрити для себе ще більше можливостей для творчих ігор.
  • Всі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а все кубики та деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики та деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим стандартам безпеки і якості.
Бренд LEGO
Серія Super Heroes Marvel
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої, Фентезі
Тематика Всесвіт Marvel
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 493
Рекомендований вік від 7 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору