Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Super Heroes Marvel Повітряний напад Вічних LEGO 76145

Немає в наявності
Артикул: 76145
401 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Ти зможеш допомогти Ікарісу і Спрайт здолати злобного Девіантов, коли він з'явиться з джунглів? Ці двоє Вічних мають дивні сили: Спрайт створює схожі на реальність ілюзії, а Ікаріс може літати, і для того, щоб перемогти крилатого Девіанта, тобі доведеться використовувати всі їх надздібності. А якщо ти колекціонуєш мініфігурки Вічних LEGO, то пам'ятай, що фігурка Спрайт є тільки в цьому приголомшливому наборі!

Набір «Повітряний напад Вічних» LEGO Marvel (76145) переносить маленьких супергероїв у світ захоплюючих пригод фільмів Marvel Studios.

Фантастичні гри з супергероями та девіантов

Коли величезний крилатий Девіант атакує двох популярних Вічних — Ікаріса і Спрайт — дітям доведеться закликати на допомогу всі свої надздібності, щоб допомогти їм перемогти. Граючи з цим крутим набором LEGO, шанувальники супергероїв зможуть відтворювати найцікавіші епізоди фільму «Вічні» від Marvel Studios і придумувати їх нові пригоди. Вони будуть із задоволенням використовувати унікальні надздібності персонажів: можливість створювати реалістичні ілюзії Спрайт і вміння літати Ікаріса. Якщо ви хочете придбати цей набір для колекціонера мініфігурок, то не забудьте, що мініфігурка Спрайт є тільки в цьому наборі LEGO.

Набори, створені за мотивами фільму «Вічні» Marvel Studios

Конструктори LEGO Marvel, створені за мотивами фільму «Вічні», - унікальні набори з крутими фігурками персонажів, надихаючі дітей на захоплюючі творчі ігри та відкривають для них нескінченний всесвіт захоплюючих пригод.

  • Перенесіть пригоди фільму «Вічні» кіностудії Marvel Studios прямо в кімнату своїх маленьких супергероїв за допомогою приголомшливого набору «Повітряний напад Вічних» LEGO Marvel (76145).
  • У цьому наборі є все необхідне для нескінченних пригод: дві мініфігурки Вічних LEGO Marvel, Ікаріса і Спрайт, фігурка злобного девіанта з рухомими крилами, два меча-сая, один меч ніндзя і два бластери.
  • Дітям доведеться використовувати всі свої надздібності, щоб відбити атаку злобного крилатого девіантов на двох лідерів Вічних. Розігруючи цю класичну битву добра зі злом, діти придумають безліч захоплюючих рольових ігор.
  • Шукаєте унікальні супергеройські набори для дітей? Цей набір LEGO Marvel з крутими мініфігурками, фігуркою девіантов і зброєю супергероїв, створений за мотивами фільму «Вічні», стане відмінним подарунком для дітей у віці від 7 років.
  • Цей набір «Вічні» LEGO Marvel для відтворення битви Ікаріса і Спрайт з девіантов, що включає в себе фігурку девіантов висотою 11 см, подарує дітям години захоплюючих ігор в супергероїв і стане відмінною прикрасою будь-якого дитячого кімнати.
  • Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти отримають величезне задоволення від складання цього набору, створеного за мотивами фільму «Вічні» Marvel Studios, і зможуть відразу ж почати захоплюючі ігри в супергероїв.
  • Набори серії «Вічні» LEGO Marvel переносять пригоди супергероїв в дитячу кімнату! Творчі ігри з крутими колекційними фігурками персонажів ніколи не закінчаться.
  • Всі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвибагливішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а все кубики та деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики та деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найвищим стандартам безпеки і якості.
Бренд LEGO
Серія Super Heroes Marvel
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 133
Рекомендований вік від 7 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору