Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Пригоди з Луїджі. Стартовий набір LEGO Super Mario LEGO Super Mario 280 деталей 71387

В наявності
Артикул: 71387
2 068 грн
2 499 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Відправляйтеся у всесвіт LEGO Super Mario (або розширте її) з цим захоплюючим стартовим набором! Подивіться, як LEGO Луїджі реагує на розваги Йоші, бум-бум і Гумба-скелета, а також на коричневі кубики, потрапивши в вежу. Крутіться, гойдайтеся і літайте, щоб зібрати монети. Отримайте силу суперзірочки з блоку зі знаком питання. Яким би способом ви не збирали свій рівень, на ньому вас чекає безліч веселощів і задоволення!

Познайомте дітей з інтерактивного всесвіту LEGO Super Mario за допомогою стартового набору «Пригоди разом з Луїджі» (71 387). Це приголомшлива іграшка в подарунок, що задають тренди дітей, і в наборі є фігурка Луїджі LEGO , що дає миттєві виразні відповіді за допомогою РК-екрану і динаміка. Гравці заробляють віртуальні монети, допомагаючи LEGO Луїджі крутитися, гойдатися і літати, щоб виконати випробування, спілкуватися з рожевим Йоші та перемагати бум-бум і Гумба-скелета. Кубики коричневого кольору в башті також викликають різні реакції LEGO Луїджі, а блок зі знаком питання пропонує додаткові нагороди.

Шукайте інструкції по будівництву в безплатному додатку LEGO Super Mario, де діти черпають натхнення, щоб перебудовувати рівні і не тільки.

Колекційні іграшкові набори LEGO Super Mario пропонують новий спосіб грати з легендарними персонажами Super Mario в реальному світі. Стартові і додаткові набори, а також набори підсилень поєднуються безмежними способами, дозволяючи шанувальникам створювати свої власні рівні.

  • Познайомте шанувальників Super Mario із всесвітом LEGO Super Mario в реальному світі за допомогою стартового набору «Пригоди разом з Луїджі» (71 387). У ньому є фігурка LEGO Луїджі для захоплюючої інтерактивної гри.
  • У фігурки LEGO Луїджі є датчик кольору, ЖК-екран для миттєвого зображення різних реакцій на рух, а також динамік, який відтворює знамениті звуки та музику з відеоігри.
  • Проведіть LEGO Луїджі від стартової труби до фінішної, збираючи віртуальні монети за випробування з обертанням, гойдалками та польотами та взаємодії з блоком зі знаком питання і фігурками рожевого Йоші, бум-бум і гумбо-скелета.
  • Кубики коричневого кольору, що позначають вежу, викликають різні реакції у LEGO Луїджі.
  • Цей модульний набір з 280 елементів LEGO стане відмінним подарунком на день народження або свято для творчих дітей у віці від 6 років. Його можна перебудовувати і комбінувати з іншими наборами LEGO Super Mario самими різними способами.
  • Фігурка LEGO Луїджі, що працює від двох батарей AAA (не входять в набір), дозволяє отримати неймовірні враження від інтерактивних ігор, миттєво реагуючи на дії гравців і винагороджуючи їх за нестандартні рішення.
  • У безплатному додатку LEGO Super Mario ви знайдете інструкції по збірці, творчі поради та безпечну платформу, де діти можуть ділитися ідеями. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити знаменитих персонажів Super Mario і надають шанувальникам Маріо незліченні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення власних унікальних рівнів.
  • Всі кубики і деталі LEGO ще з 1958 року відповідають строгим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Компоненти LEGO тестуються усіма мислимими способами, щоб переконатися, що вони відповідають найсуворішим стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Super Mario
Тип конструктори
Інтереси LEGO Геймінг, Для дошкільнят
Тематика Super Mario
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 280
Рекомендований вік від 6 років
Розміри пакування, см 31,7x9x26,2
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору