Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Поліцейська дільниця LEGO City 60316

В наявності
Артикул: 60316
2 599 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Цей триповерховий поліцейський відділок LEGO® City сповнений надихаючих деталей, включаючи в'язницю з функцією злому, тюремний дворик для спійманих злочинців та майданчик для дресирування собак. Діти також отримають поліцейську машину, гелікоптер і перероблений шахраями сміттєвоз, а також дорожню плиту для з'єднання з іншими ігровими наборами. Просто додайте 5 мініфігурок, включаючи трьох персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди», та починайте гру.

Весела збірка для дітей віком від 6 років

У цей будівельний набір LEGO входить покрокова друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків.

Світ творчого конструювання LEGO City

Ігрові набори LEGO City залишають чудові враження від складання та ігри з функціональними будівлями, реалістичною технікою та забавними персонажами, що надихають на творчу відкриту гру.

  • Набір із поліцейською ділянкою за мотивами серіалу LEGO® City — набір «Поліцейська ділянка» LEGO City стане джерелом натхнення для дітей та шанувальників серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб побудувати триповерхову поліцейську дільницю, патрульну машину, вертоліт та сміттєвоз, а також фігурку собаки та 5 мініфігурок, включаючи трьох персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Можливості та функції — сміттєвоз має підйомник для контейнерів і два тарани, щоб зруйнувати тюремну стіну для легкого втечі. Також до набору входить дорожня плита для з'єднання з іншими наборами LEGO City.
  • Подарунок на будь-який випадок - іграшкову поліцейську машину LEGO® City можна подарувати на день народження, свято або зробити сюрприз дитині віком від 6 років.
  • Моделі для гри та демонстрації — розміри поліцейської ділянки у зібраному вигляді становлять понад 27 см заввишки, 28 см завширшки та 24 см завглибшки.
  • Включає аксесуари для міні-фігурок LEGO® - в цей ігровий набір з поліцейськими входить безліч забавних аксесуарів для творчої гри, включаючи рацію, фотокамеру, какашку та пончик.
  • Інтерактивний електронний посібник з будівництва — за допомогою програми LEGO® Building Instructions, доступної для смартфонів та планшетів, у процесі складання діти можуть збільшувати, повертати та розглядати моделі з усіх боків.
  • Розвиток творчих навичок — у ході гри діти розвивають упевненість у собі та основні життєві навички.
  • Якість у центрі уваги — всі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони є абсолютно безпечними, сумісними один з одним, і їх цікаво збирати.
  • Безпека на першому місці — всі кубики та деталі LEGO® випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія City
Тип конструктори
Інтереси LEGO Машини, Поліція
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 668
Рекомендований вік від 6 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору