Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Напад вогняного дракона LEGO NINJAGO 563 детали 71753

Немає в наявності
Артикул: 71753
2 069 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Шанувальникам ніндзя сподобаються повітряні пригоди з 1-го сезону телесеріалу LEGO NINJAGO з оновленим набором «Атака вогняного дракона» (71753). Вражаючий іграшковий дракон з рухомим хвостом, лапами, щелепою і крилами ідеально підходить для надихаючих і захоплюючих рольових ігор.

Захоплюючі пригоди для палких прихильників ніндзя

У цьому наборі для збірки є цілих 4 крутих мініфігурки: ніндзя Кай, Зейн і Ния із серії «Спадщина», плюс їх заклятий ворог Вайплеш, щоб діти могли розігрувати епічні битви добра і зла. Новинка червня 2021 року - ніколи раніше не бачена золота колекційна мініфігурка «населення НДІ» з підставкою для святкування 10-річного ювілею наборів NINJAGO.

Унікальні іграшки для творчих будівельників

Іграшки LEGO NINJAGO дають дітям можливість втекти в фантастичний світ дивовижних пригод, де вони можуть об'єднатися зі своїми героями та вийти в ринг проти збіговиська грізних лиходіїв. Грайте з чудовою колекцією наборів для складання, де знайдуться і роботи, і мотоцикли, і дракони.

  • У наборі «Атака вогняного дракона» LEGO NINJAGO (71753) вас чекає рухливий іграшковий дракон - він дозволить творчо мислездатним дітям насолоджуватися годинами пригод на великій висоті.
  • У наборі ніндзя є 4 мініфігурки з першого сезону телесеріалу NINJAGO: ніндзя Ния, Кай і Зейн і злісний генерал скелетів Вайплеш. Всі персонажі озброєні крутим зброєю!
  • У детального літаючого дракона є рухома щелепа, хвіст, лапи та крила, а також сідло на спині, в яке діти можуть посадити мініфігурки ніндзя і відправити в бій.
  • Включає колекційну золоту мініфігурки «Спадщина НДІ» на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO.
  • Шукайте інші колекційні золоті мініфігурки в чотирьох інших наборах NINJAGO: «Турнір стихій» (71735), «Скорострільний винищувач Коула» (71736), «Ніндзя-перехоплювач Х-1» (71737) та «Надзвуковий літак» (71739).
  • Цей набір з драконом з 563 деталей пропонує цікаву задачу по збірці для дітей у віці від 8 років. Він стане ідеальним подарунком на день народження або свята.
  • Іграшковий дракон висотою понад 27 см, довжиною понад 27 см і шириною понад 59 см (коли він стоїть на задніх лапах з розпростертими крилами) прекрасно підходить як для гри, так і для демонстрації.
  • LEGO NINJAGO —це приголомшлива колекція наборів для складання, яких захоплюють уяву дітей і допомагають їм засвоїти позитивні цінності за допомогою рольових ігор.
  • Ось уже понад шість десятків років кубики для складання LEGO виробляються з найякісніших матеріалів, тому всі деталі завжди надійно і легко роз'єднуються: для цього не потрібна сила ніндзя!
  • Кубики LEGO відповідають найсуворішим стандартам, тому ви можете бути впевнені в їх безпеці для дітей.
Бренд LEGO
Серія Ninjago
Тип конструктори
Інтереси LEGO Ніндзя, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 563
Рекомендований вік від 8 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору