Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Надзвуковий літак LEGO NINJAGO 725 деталей 71739

Немає в наявності
Артикул: 71739
3 794 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

За допомогою цього сучасного оновлення «Надзвукового літака» (71739) діти зможуть відтворити приголомшливі пригоди з першого сезону серіалу LEGO NINJAGO. Бойову машину «4 в 1» можна розібрати, щоб створити окремі іграшки: мотоцикл, реактивний літак з пружинними шутерами і 2 всюдихода.

Іграшки, що дозволяють дітям задовольнити пристрасть до рольових ігор ніндзя

Цей унікальний набір включає в себе 7 мініфігурок: ніндзя Кая, Зейна, Коула і Джея, а також воїнів-зміїв Мезмо і Раттл з племені Гіпнобрай, так що у дітей буде все необхідне для захоплюючих битв. Новинка червня 2021 року — ніколи раніше не бачена золота колекційна мініфігурка «насления Зейна» з підставкою для святкування 10-річного ювілею наборів NINJAGO.

Фантастичні набори LEGO для творчої гри

Ігрові набори LEGO NINJAGO переносять дітей в світ веселих пригод. Там вони можуть приєднатися до своїх хоробрим героям, щоб битися з силами зла, граючи з дивовижною колекцією класних іграшок: серед них є дракони, роботи і багато іншого.

  • Надзвуковий літак LEGO NINJAGO (71739) — унікальна бойова машина ніндзя «4 в 1», яка поділяється на реактивний літак, іграшковий мотоцикл і 2 всюдихода, так що веселощі ніколи не припиняється.
  • У цьому динамічному наборі 7 мініфігурок: ніндзя Кай, Коул, Зейн, Джей і Зейн із серії «Спадщина» готові битися з воїнами-зміями Раттл і Мезмо з 1-го сезону телесеріалу NINJAGO.
  • У дітей є захоплюючий вибір: злетіти в небо на реактивному літаку з пружинними шутерами або покататися на мотоциклі або двох всюдиходах. У кожній з чотирьох моделей знайдеться місце для мініфігурки ніндзя.
  • Включає колекційну золоту мініфігурки «Спадщина Зейна» на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO.
  • Шукайте інші спеціальні золоті мініфігурки в чотирьох інших наборах NINJAGO: «Турнір стихій» (71735), «Скорострільний винищувач Коула» (71736), «Атака вогняного дракона» (71753) та «Ніндзя-перехоплювач Х-1» (71737).
  • Цей набір з бойової іграшкою для дітей у віці від 9 років пропонує творчим хлопцям по-справжньому захоплюючу збірку і стане відмінним подарунком на день народження або свята.
  • Розміри надзвукового літака — більше 14 см. У висоту, 33 см. В довжину і 27 см. В ширину. Він відмінно підходить, щоб розігрувати історії грати вдома або взяти з собою.
  • Лінійка LEGO NINJAGO містить велику колекцію динамічних ігрових наборів, які розпалять пристрасть вашої дитини і дозволять йому познайомитися з такими позитивними цінностями ніндзя, як хоробрість, чесність і дружба.
  • Ось уже більше шести десятків років кубики для складання LEGO виробляються з найякісніших матеріалів, тому всі деталі завжди надійно з'єднуються і легко роз'єднуються.
  • Кубики LEGO відповідають найвибагливішим стандартам безпеки в світі, так що можете бути впевнені: з наборами LEGO діти будуть в надійних руках.
Бренд LEGO
Серія Ninjago
Тип конструктори
Інтереси LEGO Літаки, Ніндзя, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 725
Рекомендований вік від 9 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору