Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Лісовий центр верхової їзди LEGO Friends 511 деталі 41683

Немає в наявності
Артикул: 41683
2 505 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Подаруйте дітям, люблячим тварин, можливості рольової гри з набором «Лісовий клуб верхової їзди» LEGO Friends. Триповерхова модель ранчо сповнена функцій, аксесуарів і фігурок, надихаючих на нескінченні історії і гру з тваринами.

Діти можуть приєднатися до Мії, Савані, її собаці-поводирю Голді і брату Кевіну, досліджуючи ліс верхи на коні. Повернувшись на кінне ранчо LEGO Friends, вони зможуть подбати про іграшкових конях або відпочити в лісовому будинку в лісі, де є кухня, спальня і їдальня. Цікаві історії тривають на вулиці, де друзі збираються разом біля багаття, щоб посмажити зефір. У набір входить безліч аксесуарів для творчої гри, а другий поверх знімається для легкого доступу.

Від науки і техніки до мистецтва і активного відпочинку — у всіх персонажів LEGO Friends є свої інтереси. Познайомте дітей з дівчатками з Хартлейк Сіті, щоб вони могли завести особенноих друзів, з якими зможуть досліджувати свої захоплення.

  • «Лісовий клуб верхової їзди» LEGO Friends (41683) дозволяє дітям висловити свою любов до тварин. Вони зможуть піклуватися про коней, досліджувати дику природу і проводити час з друзями.
  • У наборі цілих сім фігурок: подружки LEGO Friends Мія і Саванна, мікро-лялечка, іграшкова собака і поні, а також дві іграшкові коні з головами на шарнірах для більш реалістичною гри.
  • Внизу на триповерховому ранчо знаходиться стайня, а нагорі - кухня, спальня і їдальня. На вулиці діти можуть укласти собаку спати в будці, а потім підсмажити зефір на багатті.
  • Цей набір з 511 деталей стане відмінним подарунком на Новий рік або день народження для дітей у віці від 7 років, які люблять тварин. Він ідеально підходить для захоплюючої одиночної гри і здатний багато годин розважати дітей і їхніх друзів.
  • Висота клубу верхової їзди перевищує 26 см, ширина - 22 см, а гоубіна - 12 см. Він достатьчно маленький, щоб потавіть його в кімнаті, так що він завжди буде готовий до ігор на природі.
  • У наборі є симпатичні аксесуари, які сподобаються дітям: шоломи для верхової їзди, сідла, вуздечки, вила, щітка, мітла, кухонний посуд, зефір і біла тростина для Савани.
  • Модель призначена для веселої і захоплюючої гри, а її верхній поверх знімається для легкого доступу. У коней шиї на шарнірах, так що діти зможуть зупинити їх пощипати трави на лісовій прогулянці.
  • Разом наборами LEGO Friends «Лісовий водоспад», «Будиночок в лісі» і «Лісовий будинок на колесах і вітрильника», цей набір ідеально підходить для дітей, які люблять пригодницькі іграшки.
  • Ще з 1958 року всі популярні іграшки LEGO відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються.
  • Нові іграшки LEGO максимально ретельно тестуються, щоб переконатися, що вони відповідають найсуворішим глобальним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Friends
Тип конструктори
Інтереси LEGO Будівлі, Коні, Тварини
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 511
Рекомендований вік від 7 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору