Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Heroes Веном 565 деталей 76187

Немає в наявності
Артикул: 76187
2 586 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Відтворіть одного з найвідоміших і страшних персонажів у всесвіті Marvel — Венома. Ця приголомшлива модель інопланетного симбіонту для збірки і демонстрації передає його образ у всіх страшних деталях і стає темою для розмов, де б ви її не поставили. Закінчите складну, але приносить масу задоволення збірку, поставивши модель LEGO на міцну підставку зі стильною табличкою з іменем, прикріпленою до передньої частини.

Проявіть свою майстерність збірки і сфотографуйте знакові риси бритвозубого культового суперлиходія Marvel з набором «Веном» LEGO Marvel Spider-Man (76187).

Детальна копія для збирання та демонстрації

Шанувальники фільмів про Венома і Людини-Павука будуть раді зануритися в захоплюючий процес складання і відтворити справжні риси жахливого інопланетного симбіонту. Поєднання величезних щелеп з бритвенно-гострими зубами, довгого звивається мови і опущених чорних брів створює неповторний видовищний образ. Зі стильною табличкою з іменем, прикріпленою до міцної підставці, ця приголомшлива модель буде виглядати ще більш вражаюче поруч з іншими моделями LEGO за мотивами коміксів.

Набори для моделювання з кубиків LEGO

Відпочиньте від справ і турбот і знову відкрийте для себе радість творчого конструювання з наборами LEGO для дорослих. Ці захоплюючі в збірці і прикрашають інтер'єр колекційні набори стануть прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для всіх, хто цікавиться конструюванням або коміксами.

Створіть і демонструйте одного з найстрашніших персонажів у всесвіті Marvel з цим набором «Веном» LEGO Marvel Spider-Man (76187). Захоплююча модель для збірки і показу створена спеціально для дорослих.

Знаменита інопланетна істота з зубами-кинджалами і довгим звивистим язиком стоїть на міцній підставці зі стильною табличкою з іменем.

Цей колекційний сувенір з фільму Marvel буде приносити вам радість і задоволення ще довго після того, як закінчиться творча збірка.

Якщо ви — дорослий шанувальник Marvel або любитель збирати моделі, то ця копія персонажа з фільму стане для вас ідеальним проектом для збірки і демонстрації!

Розміри цієї приголомшливої ​​моделі: більше 19 см у висоту, 9 см в ширину і 19 см в глибину. Вона буде привертати увагу і інтерес, де б ви її не поставили — вдома чи на роботі.

Збірка колекційної і видовищної моделі Венома з 565 кубиків LEGO допоможе вам відпочити від повсякденності і зняти стрес.

Якісний буклет з інструкціями в наборі дозволить вам відразу ж приступити до реалізації цього захоплюючого будівельного проекту.

Лінійка наборів LEGO для дорослих створена спеціально для того, щоб подарувати всім шанувальникам наших моделей захоплюючі враження від збірки і демонстрації.

Всі набори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально поєднуються і роз'єднуються.

Всі елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Бренд LEGO
Серія Adults, Super Heroes Marvel
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 565
Рекомендований вік від 18 років
Розміри пакування, см 9x19x35
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору