Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO DUPLO Town Вантажівка та гусеничний екскаватор 20 деталей 10931

В наявності
Артикул: 10931
699 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Конструктор LEGO DUPLO Town Вантажівка та гусеничний екскаватор 20 деталей

У цьому чудовому наборі, що включає в себе дві фігурки будівельників, самоскид і екскаватор з повертаючою кабіною і рухомим ковшем, є все, що потрібно дітям і дорослим для виконання всіляких будівельних місій. Керуючи будівельною технікою і виконуючи різні завдання, діти будуть розвивати найважливіші навички. Занурте кругляк в кузов самоскида. Будьте обережні, кругляк легко розколоти!

Маленькі будівельники будуть розвивати найважливіші навички в процесі захоплюючих творчих ігор з набором «Вантажівка і гусеничний екскаватор» LEGO DUPLO.

Набір «Вантажівка і гусеничний екскаватор» LEGO DUPLO надихає дітей на захоплюючі творчі ігри. Розігруючи захоплюючі історії на будівельному майданчику за допомогою іграшкової вантажівки, екскаватора і двох фігурок будівельних робочих, малюки розвиватимуть найважливіші фізичні і когнітивні навички, необхідні в протягом усього життя.

Іграшковий будівельний майданчик з технікою і робочими

У цьому наборі є все, що потрібно дітям і їх батькам для виконання різних завдань на іграшковій будівельному майданчику: дві фігурки будівельників, вантажівка-самоскид і екскаватор з повертаючим ковшем. Діти будуть розвивати навички дрібної моторики, керуючи цими моделями будівельної техніки і виконуючи різні роботи на іграшковій будівельному майданчику. У набір також входять іграшкові булижники, які можна перевозити на вантажівці. Обережніше: камінь легко розколоти!

Які конструктори найкраще підходять дітям і малюкам?

Набори LEGO DUPLO спеціально розроблені, щоб подарувати дітям іграшки, що відповідають їхнім зростаючим потребам і надихають їх на творчі ігри. Об'єднайте кілька наборів, щоб зробити ігри ще цікавіше.

Особливості:

  • Дошкільнята і їхні батьки зможуть разом розігрувати захоплюючі історії на будівельному майданчику в наборі «Вантажівка і гусеничний екскаватор» LEGO DUPLO. Граючи з ним, малюки розвиватимуть найважливіші навички, необхідні в протягом усього життя
  • У набір входять дві фігурки будівельників, іграшковий самоскид, іграшковий екскаватор з повертаючим ковшем і іграшковий кругляк, який можна «розколоти» на дві частини
  • Батьки і вихователі зможуть приєднатися до веселощів на іграшковій будівельному майданчику і допомогти своїм маленьким будівельникам пройти найважливіші етапи розвитку. Діти будуть розвивати дрібну моторику і навички вирішення завдань, граючи з цими транспортними засобами.
  • Якщо ви шукаєте конструктор, який відповідає зростаючим потребам малюків, то цей набір — саме те, що вам потрібно. Він сповнений дивовижних функцій і можливостей, надихаючих маленьких фантазерів у віці від 2 років на творчі ігри
  • Батарейки не потрібні. Для того щоб завести двигуни вантажівки і екскаватора LEGO DUPLO, необхідно тільки дитячу уяву, а це значить, що веселощі та захоплюючі творчі ігри ніколи не закінчаться!
  • Прості і зрозумілі інструкції допоможуть малюкам та їхнім батькам максимально ефективно використовувати надані можливості для розвитку і отримати задоволення від ігор з цим конструктором, які почнуться, як тільки вони дістануть його з коробки
  • Набори LEGO DUPLO покликані зацікавлювати, надихати і надихати дошкільнят. Знайомі місця дії, кумедні персонажі і зручні кубики, створені спеціально для дитячих ручок, пробуджують уяву і надихають малюків на нові ігри
  • Всі набори LEGO DUPLO для малюків, вироблені з 1969 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам. Завдяки цьому кубики і деталі так зручно брати маленькими дитячими пальчиками, а для того, щоб з'єднати або роз'єднати їх, не потрібно докладати силу!
  • Фахівці LEGO Group відчувають все кубики і деталі на удар, нагрів, скручування і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO DUPLO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки
  • Дошкільнята і їх батьки відмінно проведуть час разом, розігруючи захоплюючі пригоди на будівельному майданчику
  • У набір входять дві фігурки, вантажівка-самоскид, екскаватор з повертаючим ковшем і «розколюючий» кругляк
  • Граючи з цими транспортними засобами, діти будуть розвивати дрібну моторику і навички вирішення завдань
  • Цей набір спеціально розроблений, щоб надихати і надихати на нові ігри допитливих дітей у віці від 2 років
  • Невеликі за розміром транспортні засоби зручно брати маленькими дитячими ручками
  • Батарейки не потрібні — необхідно лише дитячу уяву, тому творчим іграм і веселощів не буде кінц
Бренд LEGO
Серія DUPLO
Тип конструктори
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 20
Рекомендований вік від 2 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору