Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO DOTS Великий набір тайлів 1040 деталей 41935

В наявності
Артикул: 41935
679 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Обрадуйте дитину, яка любить мистецтво і вироби, цим «Великим набором тайлів» LEGO DOTS, в якому вас чекає понад 1000 елементів. Тут безліч захоплюючих квітів і форм, включаючи чверті кіл, половинки і повні кола, а також квадратні плитки всіх кольорів веселки, які підштовхують до творчості. З таким широким вибором елементів DOTS діти зможуть творити нескінченно!

Безмежне самовираження в коробці

Цей значний набір дає юним гравцям можливість збирати будь-які візерунки. Вас чекає величезна кількість плиток і поради по прикрасі аксесуарів і елементів декору LEGO DOTS або інших наборів LEGO (продаються окремо). У коробці діти знайдуть джерела натхнення для творчих візерунків, розвиваючих уяву і впевненість в собі.

Класний настрій для саморобок

Додаткове задоволення від цього набору полягає в тому, що діти можуть комбінувати і обмінюватися барвистими візерунками з плиток з друзями і демонструвати свої унікальні роботи. Ця коробка стане веселим доповненням для групового заняття виробами або чудовим подарунком дитині, з яким він зможе прикрасити будь-які зі своїх наборів LEGO.

  • Порадуйте дитину цим «Великим набором тайлів» LEGO DOTS з безліччю елементів і надихнете його на творчість: створюючи власні унікальні візерунки, дитина буде розвивати свої навички дизайну.
  • Розширюйте творчу уяву дитини за допомогою більш ніж 1000 плиток — це багате полотно яскравих кольорів, деякі з яких ніколи раніше не зустрічалися в наборах DOTS.
  • Що в коробці? Нічого, крім чистих, прекрасних, барвистих елементів DOTS! Плитки DOTS 44 різних типів і неабияка частка натхнення допоможуть дітям прикрашати браслети, предмети інтер'єру або будь-які інші набори LEGO.
  • Діти, яким подобається мистецтво і вироби, полюблять «Великий набір тайлів». Ці плитки внесуть різноманітність у будь-групові заняття виробами або стануть чудовим святковим подарунком для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років.
  • Набори LEGO DOTS (продаються окремо) — це привабливі вироби, які діти створюють і використовують самі. Коробка різнокольорових плиток підкріпить впевненість дитини в своєму творчому таланті та майстерності і допоможе класно провести час.
  • Набори LEGO DOTS заохочують самовираження дітей і розвивають уяву, дозволяючи створювати і оформляти прикраси або предмети обстановки. Вони несуть радість гри з LEGO новій групі дітей.

Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються.

Всі елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування. Так ми переконуємося в тому, що вони відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки.

Бренд LEGO
Серія Dots
Тип конструктори
Інтереси LEGO Рукоділля
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 1040
Рекомендований вік від 6 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору