Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор City Stunt Парк каскадерів LEGO 60293

Немає в наявності
Артикул: 60293
1 000 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Заводь свій мотоцикл із маховиком, щоб виконати справжні трюки в LEGO City Каскадерський парк. Приєднуйся до Tread Octane із серіалу LEGO City, щоб зробити круті моделі й пройти випробування. Виїжджай із рампи, щоб перестрибнути через полум’я та страшну клітку з павуками. Виконуй приголомшливі стрибки та приземлення. Пройди через каскадерський майданчик із перешкодами та перевір, скільки з них ти зможеш здолати. Потім зміни конфігурацію модулів трюків для ще більш захопливих виступів!

В ігровому наборі «Парк каскадерів» LEGO City (60293) є іграшковий мотоцикл з маховиком для видовищних трюків. Розігнавши мотоцикл, діти відправляють його в політ через безліч вражаючих перешкод, проходячи випробування. Каскадерські модулі можна швидко перенастроювати для різних змагань і виступів.

Збірна іграшка для дітей від 5 років

У цьому іграшковому наборі для збірки міститься просте друковане керівництво, а в безплатному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивне керівництво по збірці з функціями масштабування, обертання і перегляду робить збірку цього набору простіше простого.

Надихаючий світ LEGO City

Каскадерські набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій: в їх розпорядженні мотоцикли з маховиками, круті автомобілі, реалістичні споруди та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями. Об'єднуйте ігрові набори з динамічного всесвіту трюків LEGO City Stuntz для ще більших веселощів і азарту!

  • Підготуйте сцену для захоплюючої наповненою дією гри з набором «Парк каскадерів» LEGO City (60293). У ньому є трюковий мотоцикл з маховиком і безліч реквізиту і завдань для приголомшливих виступів.
  • Що в коробці? Все, що потрібно дітям, щоб зібрати модульний парк каскадерів з двома трамплінами, перешкодами, вогнем і кліткою з павуком, а також трюковий мотоцикл з маховиком і мініфігурка тред Октану з телесеріалу «ЛЕГО Сіті».
  • Діти розганяють трюковий мотоцикл з маховиком для виконання дивовижних трюків. Цей ігровий набір можна комбінувати з іншими з лінійки LEGO City Stuntz для ще більш масштабних подій і уявлень!
  • Надихаючий подарунок на день народження або будь-який інший день для дітей у віці від 5 років. Для складання потрібні тільки базові навички, так що діти будуть готові грати в найкоротші терміни!
  • Розміри парку каскадерів в зібраному вигляді: понад 10 см у висоту, 30 см в ширину і 13,5 см в глибину.
  • Батарейки не потрібні — цей набір надає руху технологія маховика і дитячу уяву.
  • Для даного набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інтерактивні інструкції по збірці допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання.
  • Набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій: в їх розпорядженні мотоцикли з маховиками, реалістичні споруди та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями.
  • Всі елементи LEGO City відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються.
  • Всі кубики та деталі LEGO City відчувають на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія City Stunt
Тип конструктори
Інтереси LEGO Мотоцикли
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 170
Рекомендований вік від 5 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору