Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Бетмен: Бетмобіль Lego Technic 42127

Немає в наявності
Артикул: 42127
4 249 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Боріться зі злочинністю. Захищайте справедливість. Бережіть Готем-сіті. Відтворіть культовий автомобіль із кіно — зберіть бетмобіль Бетмена LEGO® Technic. Вивчіть усі деталі цієї вражаючої машини, оцініть її автентичні функції та перенесіть магію великого екрана до себе додому. У цій епічній моделі є безліч цікавого: два світні кубики, восьмициліндровий двигун з рухомими поршнями і полум'я, що крутиться.

Шанувальники супергероїв отримають задоволення від захоплюючого випробування, збираючи культовий бетмобіль у версії LEGO® Technic. Цей набір для складання деталізованої моделі ґрунтується на новітньому образі бетмобіля з фільму «Бетмен» 2022 року. Автомобіль відрізняється реалістичним дизайном та безліччю цікавих функцій. Запаліть ніч У наборі є два кубики, що світяться — 1 червоний і 1 жовтий. Червоний кубик надає приголомшливе світіння прозорого двигуна ззаду, а жовтий підсвічує передню решітку радіатора. Інші круті функції — це кермове управління передніми колесами, диференціал на задніх колесах, полум'я, що крутиться, а також двері та капот, що відкриваються. Дітям сподобається досліджувати модель, перш ніж вони виставлять її на загальний огляд, віддаючи належне улюбленому супергерою. Відмінне введення в інженерну справу Моделі LEGO® Technic оснащені реалістичними рухомими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити конструкторів будь-якого віку зі світом інженерного мистецтва.

  • Зберіть Бетмобіль — відтворіть всі деталі культового автомобіля супергероя з цим приголомшливим ігровим набором "Бетмен: Бетмобіль" Technic (42127) для дітей та дорослих.
  • Як у фільмі «Бетмен», ця автентична модель LEGO® Technic є реалістичною копією Бетмобіля з фільму 2022 року.
  • Подивіться, як світиться машина — в набір входять 2 кубики, що оживляють бетмобіль. Червоний додає світіння прозорого двигуна, а жовтий підсвічує передню решітку радіатора.
  • Насичений функціями — серед інших крутих функцій є кермове управління передніми колесами, диференціал на задніх колесах, поршні, що рухаються, полум'я, що крутиться, а також двері і капот, що відкриваються.
  • Ідеально підходить для дітей віком від 10 років — і діти, і дорослі, які люблять техніку супергероїв, будуть у захваті від складання цієї моделі, що стала данини поваги автомобілю улюбленого персонажа. Вона стане ідеальним подарунком для шанувальників Бетмена.
  • Зроблено для демонстрації — насолоджуйтеся вивченням усіх функцій у цій крутій моделі, а потім продемонструйте її, щоб помилуватися автентичним зовнішнім виглядом.
  • Ідеальні пропорції — висота моделі становить 11 см, враховуючи кермо та полум'я зверху, довжина — 45 см, включаючи полум'я ззаду, а ширина — 17 см.
  • Захоплююча збірка — у всесвіті LEGO® Technic ви знайдете збірні моделі просунутого рівня, розроблені спеціально для шанувальників LEGO, які готові відточувати свої навички складання.
  • Найвища якість — всі елементи LEGO® Technic відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і надійно з'єднуються.
  • Повна безпека — елементи LEGO® Technic зазнають падіння, нагрівання, ударів та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія TECHNIC
Тип конструктори
Інтереси LEGO Машини, Супергерої
Тематика Всесвіт DC
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 1360
Рекомендований вік від 10 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Угорщина
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору