Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Комплект Msonya Ovaldress L'collection овал 7 предметів молочний дитячий 012835

Немає в наявності
Артикул: 012835
8 199 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Розмір
Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Комплект Маленька Соня Ovaldress молочний (7 предметів) робить дитячий сон комфортним. Наповнювач для чохлів створений з якісного, натурального матеріалу, ecotton hard. Він поміщений в спеціальні чохли з матеріалу, який виконує роль "фільтра", з метою захисту, від попадання дрібних частинок волокон, в дихальні шляхи немовляти. Крім того, такий "фільтр" не дозволяє бортикам накопичувати в собі пил, тому дитині завжди буде дихати легко. Чохли знімні, пошиті з натурального бавовняного матеріалу, мають спеціальні завязочки, які служать надійним кріпленням до ліжечка, що забезпечує безпеку дитині і акуратний зовнішній вигляд! Захист з натуральним наповнювачем забезпечує хорошу циркуляцію повітря і захищає немовля від протягів і небажаних ударів. Бортики (захист) з роздільних частин на блискавці для овального ліжечка, що трансформується від 60х70х70 см до 120х60х70 см.

Завдяки системі "Easy Wash" (легке прання) - можна прати та швидко сушити чохли без наповнювача. У разі необхідності випрати наповнювач, важливо його ретельно просушити та не рекомендується застосовувати теплову обробку на високій температурі. При правильному догляді, захист зберігає форму навіть після кількох років експлуатації. Ковдрочка пошита з дуже пухнастої та ніжної тканини - мікрофібри, яка на дотик подібна шкірці персика. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ecotton soft - 250 гр. Воно досить тонке і тепле, має не великий розмір, для того, щоб було зручно укутати дитинку, погодувати і в ковдрочку, зберігаючи мамине тепло. Подушечка, як і ковдрочка, виконана з дуже ніжної, м'якої і приємної тканини - мікрофібри. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ecotton soft - 120 гр.

Можливе ручне прання ковдри та подушечки, або прання в делікатному режимі, з віджиманням на маленьких оборотах. Відразу після прання їх важливо повністю висушити. При необхідності - провітрювати. Підодіяльник, наволочка і простирадло, пошиті з натурального бавовняного матеріалу. Простирадло на резинці ідеально повторює форму матраца в ліжечку і дозволяє дитині легко і вільно почувати себе в ній, а матусі бути спокійною, що простирадло ніде не задереться і не скрутиться.

Можна прати в автоматичній пральній машині при температурі не вище 30-40 градусів, інакше тканина сяде. Сушити вироби після прання необхідно в розкладеному вигляді. Перед тим, як покласти комплект на тривале зберігання, необхідно видалити всі плями. Якщо тканина з плямами трохи полежить, то забруднення вбереться і видалити їх після буде набагато важче. Балдахін виконаний з найтоншої шестигранною легкої сіточки, яка в'яжеться спеціально для діток, технологія в'язки розроблена фахівцями в області дитячих товарів. Завдяки такому підходу, балдахін прекрасно пропускає повітря, оберігаючи сон малюка від комах і вітру. Достатня прозорість дозволяє доглядати за сном і неспанням дитини. Ніжна тканина легенько струмує, створюючи особливу атмосферу в кімнаті.

Бренд Msonya
Тип комплекти
Колір Бежевий
Матеріал сатин
Рекомендований вік від 0+
Наповнювач сатин люкс, силікон
Розмір підковдри, см 110 x 90
Розмір наволочок, см 40 x 60
Розмір простирадла, см 120 x 60
Країна-виробник Україна
Країна реєстрації бренду Україна
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору