Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Гра Marvel Spider-Man: Miles Morales (PS5, Blu-ray диск, Russian version) Games Software 9837022

В наявності
Артикул: 9837022
1 999 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Стати сильнішим. Стати собою

Пройдіть разом із Майлзом Моралесом довгий шлях до того, щоб опанувати нові неймовірні сили та стати справжнім супергероєм — Людиною-павуком. У найновішій пригоді у всесвіті Людини-павука від Marvel підліток Майлз Моралес звикає до нового дому та вчиться під керівництвом Пітера Паркера, щоб стати новим Людиною-павуком. Але потужна сила загрожує зруйнувати його нову домівку. Так юний герой розуміє, що разом з великою силою має прийти велика відповідальність. Щоб врятувати Нью-Йорк у світі Marvel, Майлз має не просто вдягти костюм супергероя, але стати супергероєм — Людиною-павуком.

Становлення Майлза Моралеса

Майлз Моралес відкриває неймовірну силу, і це відчужує його від наставника — Пітера Паркера. Опануйте унікальні біоелектричні атаки та фантастичну здатність до маскування, і не забувайте вдосконалювати акробатичне пересування на павутинні, хитрі прилади та бойові навички.

Битва за владу

За контроль над Нью-Йорком у світі Marvel воюють жадібна енергетична корпорація та високотехнологічна кримінальна армія. Домівка Майлза опинилася в епіцентрі битви, і тепер хлопець змушений дізнатися ціну героїзму та вирішити, чим він має пожертвувати заради спільного добра.

Яскрава нова домівка

Гуляйте засніженими вулицями, досліджуйте мальовничий густонаселений район, де Майлз намагається знайти свій новий дім. Коли межа між його особистим та супергеройським життям зникає, він має зрозуміти, кому можна довіряти, та віднайти відчуття дому.

Особливості PS5™

  • Неймовірна візуалізація: Вирушайте в подорож засніженим Нью-Йорком у світі Marvel у грі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, реалізованій у всій красі та потужності 4K та HDR*. Технологія трасування променів дозволяє досягти фантастичної якості відображення. Оцініть покращене освітлення, тіні та найменші рисочки персонажів. Всесвіт Людини-павука оживає з опцією частоти кадрів 60 fps.
  • Швидке завантаження: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales використовує всі переваги швидкого завантаження, що дає ультрашвидкий SSD. Миттєво перелітайте над Нью-Йорком у світі Marvel і перезавантажуйтеся без затримок.
  • Адаптивне керування: Відчуйте павутиння Людини-павука у власних руках з контролером DualSense™ з адаптивними курками у грі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.
  • Тактильний відгук: Ви відчуєте кожний удар, постріл павутинням чи отруйний вибух з арсеналу Майлза Моралеса завдяки імерсійному тактильному відгуку контролера DualSense™.
  • Вир звуків Tempest 3D AudioTech: Почуйте, як шумить місто довкола вас у грі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales . Розташування джерел звуку у тривимірному просторі дозволить вам чути звуки з різних напрямків, від дахів до вулиць міста. Приголомшливо реалістичні звуки міста перенесуть вас у Нью-Йорк у світі Marvel, а пригоди Людини-павука зазвучать по-справжньому з технологією Tempest 3D AudioTech на консолі PS5.

Відкрийте повну історію польотів на павутинні у грі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition. Не пропустіть цей набір, до якого входить Marvel’s Spider-Man Remastered — повна та відзначена нагородами гра, а ще три частини DLC у пригоді Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps, переробленій та розширеній для PS5**.

Видання Standard Edition включає: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Платформа Sony PlayStation 5
Тип ігри на приставку
Жанр екшн
Локалізація російська версія
Вік від 16 років
Країна-виробник Австрія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору