Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Гра консольна Switch IT TAKES TWO, картридж GamesSoftware 1127756

В наявності
Артикул: 1127756
1 699 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дата релізу: 4 листопада 2022 року. Вирушайте в найбожевільнішу подорож у своєму житті у грі It Take Two, що отримала понад 90 нагород, в тому числі в номінації «Гра року» у 2021 році – відтепер гра доступна на Nintendo Switch™. Запросіть друга безкоштовно приєднатися до Friend's Pass** і отримати задоволення від захопливих та руйнівних ігрових завдань, граючи за конфліктну пару Коді та Мей. У цьому багатожанровому пригодницькому платформері достеменно відомо лише одне: нам краще, коли ми разом.

Грайте за конфліктну пару Коді та Мей, двох людей, яких перетворили на ляльок магічним заклинанням. Опинившись у пастці фантастичного світу, де непередбачуване ховається за кожним рогом, вони повинні працювати разом, щоб возз’єднатися зі своєю улюбленою дочкою Роуз. 

Опановуйте унікальні та пов’язані між собою здібності персонажа на кожному новому рівні. Допомагайте одне одному через велику кількість несподіваних перешкод і кумедних моментів. Надеріть пухнасті хвости білок-гангстерів, пілотуйте пару трусів, побудьте ді-джеєм у галасливому нічному клубі та ковзайте чарівною сніговою кулею, мов на бобслеї. Зануртеся у проникливу та веселу історію, де розповідь та ігровий процес переплітаються в унікальному метафоричному досвіді. У цій дикій і дивовижній пригоді достеменно лише одне: нам краще, коли ми разом.      

Спочатку It Takes Two була розроблена відзначеною нагородами студією Hazelight, лідером у галузі кооперативної гри, а для Nintendo Switch™ вона була розроблена досвідченою студією Turn Me Up Games, що спеціалізується на портах Nintendo Switch™.   

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ

НОВЕ ДЛЯ NINTENDO SWITCH™ – Фанати пригод знають та люблять цю гру, оптимізовану для Nintendo Switch™! Ви та ваш друг можете грати в локальному кооперативі з парою Joy-Con або контролером для кожного гравця, використовувати локальну бездротову гру, підключивши дві консолі Nintendo Switch™, або грати в кооперативі мережею з іншим гравцем Nintendo Switch™, використовуючи Friend's Pass*.

ЧИСТА КООПЕРАТИВНА ДОСКОНАЛІСТЬ – Запросіть друга безкоштовно приєднатися до Friend's Pass і випробувати захопливу пригоду, побудовану суто для двох. Грайте в локальному або в онлайн-кооперативі на розділеному екрані і стикайтеся з непередбачуваними завданнями, де все вирішує тільки спільна робота.

ЗАХОПЛИВИЙ РУЙНІВНИЙ ІГРОВИЙ ПРОЦЕС – Від агресивних пилососів до ввічливих гуру кохання – з It Take Two ви ніколи не знаєте, з чим зіткнетеся наступного разу. У грі на вас чекають незвичайні для жанру завдання та нові здібності персонажів, які потрібно освоювати на кожному рівні. Ви зазнаєте метафоричного злиття ігрового процесу та оповідання, яке розширює межі інтерактивної розповіді. 

УНІВЕРСАЛЬНА КАЗКА ПРО СТОСУНКИ – Відкрийте для себе зворушливу і проникливу історію про труднощі, які виникають у стосунках. Допоможіть Коді і Мей навчитися долати свої розбіжності. Познайомтеся з різноманітними дивними та милими персонажами. Об’єднайте зусилля і вирушайте в пригоду, якою дорожитимете – разом!

ПРО Turn Me Up Games

Turn Me Up Games — це відзначена нагородами незалежна студія розробки, що базується в Бербанку, Каліфорнія, з додатковими офісами в Генуї, Італія. З 2011 року Turn Me Up отримав 3 нагороди «Вибір редакції» в App Store, 2 номінації на премію «Еммі» у віртуальній реальності та кілька портів AAA для Nintendo Switch™, таких як Tony Hawk's Pro Skater™ 1 + 2 та легендарну колекцію Borderlands. Студія Turn Me Up прагне створювати вражаючі ігри, які кидають виклик вмінням розважити аудиторію, і доставляти враження, які закарбуються в серцях гравців надовго потому, як вони пройдуть гру, добре знайомими та захопливо безпрецедентними способами.   

ПРО EA ORIGINALS

Це EA Originals. Місце, де нерозказані історії, нечувані голоси та невидимі світи

виявляються. Ви повернетеся назад? Або будете просуватися вперед?

Ми тут для тих, хто наважується досліджувати. Студії, які створюють нові способи гри. І гравці, які їх цінують. Ми шукаємо хоробрих розробників зі сміливим художнім баченням. Тут вони досягають аудиторії, про яку мріють, насолоджуючись творчою свободою.

Їхня уява надихає гравців, які надихаються на створення незвичайних світів, що надихає нас на підтримку. І цикл починається знову. І знову.

Увійдіть в наш світ. Відкрийте для себе нерозказане.

ЮРИДИЧНІ ЗАСТЕРЕЖЕННЯ (ВИМАГАЄТЬСЯ ДЛЯ ВСІХ МАРКЕТИНГОВИХ ПОВІДОМЛЕНЬ) 

*Пропуск Friend's Pass вимагає встановлення Friend's Pass та наявності облікового запису відповідної платформи. Онлайн-гра вимагає наявності друга на тій же платформі. Один користувач має володіти повною грою, щоб гравець у кооперативному режимі міг грати в повну гру. 

Nintendo Switch™ є торговою маркою компанії Nintendo of America Inc.

Платформа Nintendo Switch
Тип ігри на приставку
Жанр пригоди
Локалізація російська версія
Країна-виробник Японія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору