Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Гра консольна Switch FIFA 23 Legacy Edition, картридж GamesSoftware 1095022

Немає в наявності
Артикул: 1095022
1 599 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дата релізу: 1 жовтня 2022 року. EA SPORTS™ FIFA 23 демонструє на поле головну гру світу з технологією HyperMotion2, яка забезпечує ще більше ігрового реалізму, чоловічими та жіночими FIFA World Cup™, доданням жіночих футбольних команд, міжплатформовою грою тощо.

EA SPORTS™ FIFA 23 — ще більше футболу та реалізму в головній грі світу. Покращена технологія HyperMotion2 та у два рази більше записаних і відтворених рухів справжніх гравців зроблять кожен матч ще більш реалістичним. Відчуйте атмосферу найбільших футбольних турнірів — під час сезону в FIFA 23 будуть представлені як чоловічі, так і жіночі FIFA World Cup™ — зіграйте за жіночі футбольні команди, оцініть переваги спеціалізованої технології анімації рухів HyperMotion2 та відкрийте для себе платформонезалежну гру з друзями.

Підберіть непереможну команду в FIFA Ultimate Team™ з моментами FUT та обновленою системою зіграності або дайте своїм футбольним мріям збутись в режимі кар'єри, будучи самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу.

Внесіть ще більше індивідуальності на поле в режимах VOLTA FOOTBALL та «Клуби профі» з новими налаштуваннями персоналізації та покращеним ігровим процесом на вулицях та стадіонах. Як би ви не грали, в FIFA 23 вас чекає неперевершена реалістичність головної гри світу, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг, включно з UEFA Champions League, Premier League, новими Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

ЯСКРАВІ МОМЕНТИ FIFA 23

Технологія HyperMotion2 - Досягнення в ігровій технології HyperMotion, які включають удвічі більше даних матчів, відкривають нові функції та переносять до FIFA 23 понад 6000 автентичних анімацій, взятих із мільйонів кадрів передового запису матчу.

FIFA World Cup™ — Спостерігайте за апогеєм міжнародного футболу в рамках чоловічого чемпіонату FIFA World Cup Qatar 2022™ та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™. Більш детальну інформацію буде надано перед кожним турніром.

Жіночий футбол — Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema. Крім того, оцініть спеціалізований запис матчу за допомогою HyperMotion2, який моделює гру жіночих команд так, щоб футболістки в FIFA 23 рухались автентично.

Геймплей — Нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, оновлені вільні удари, пенальті та кутові, а також більш реалістична фізика привносять різноманітність у головну гру світу.

Досвід від ігрового дня - Від відтворення фрагментів трансляцій з використанням доповненої реальності до гіперреалістичної поверхні поля та покращеної атмосфери стадіону — отримайте покращений досвід від ігрового дня в FIFA 23.

Тренувальна база — Нова система тренерства допомагає познайомити нових і менш досвідчених гравців з основами ігрового процесу, а серія випробувань і глав допоможе вам покращити свою гру.

Міжплатформова гра — Грайте проти друзів на різних платформах, адже FIFA 23 представляє міжплатформову гру в режимах 1 на 1 у FIFA Ultimate Team™, онлайн-змаганнях, товариських онлайн-матчах тощо.

FIFA 23 Ultimate Team™ — «Моменти FUT» та обновлена система зіграності дають вам абсолютно новий спосіб грати та створювати команду своєї мрії, адже нові ЗІРКИ та герої FUT приєднуються до найпопулярнішого режиму гри.

Режим Кар'єри — Станьте самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу та відчуйте футбольний сезон по-новому за допомогою відтворюваних яскравих моментів у найбільш автентичному режимі кар'єри FIFA сьогодні.

Pro Clubs — Внесіть на поле ще більше індивідуальності, ніж будь-коли раніше, з новими налаштуваннями персоналізації, оптимізацією вільних матчів, новими покращеннями тощо.

VOLTA FOOTBALL — Зберіться з друзями або учасниками спільноти VOLTA FOOTBALL і проявіть себе на полі у нових і покращених аркадних турнірах VOLTA, маючи більше способів зробити свій унікальний аватар.

Автентичність — Грайте у головну гру світу в FIFA 23, яка має більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів і понад 30 ліг.

Платформа Nintendo Switch
Тип ігри на приставку
Жанр спортивні
Локалізація російська версія
Країна-виробник Японія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору