Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Рослинне молоко Ecomil з вівса 1 л 192529 8428532192529

Немає в наявності
Артикул: 192529
143 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Важливо! Даний товар можна придбати лише за умови самовивозу.
Згідно з правилами перевізника, заборонено надсилати товари з терміном зберігання менше 30 днів і не в вакуумній упаковці та товари, які потребують спеціального температурного режиму. Докладніше про правила дивіться тут...

Органічне рослинне молоко Ecomil — прекрасна альтернатива молочному та соєвому молоку. Ця продукція не містить лактози, глютену, цукру, має низький вміст солі.

Компанія гарантує найкращу якість своєї продукції, ретельно підбираючи сировину, дотримуючись правил виробництва та керуючи виробничим процесом за допомогою програми керування — HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Контроль якості також гарантується незалежними сертифікатами — IFS (International Food Standard) і BRC (British Retailer Consortium), які підтверджують обов'язкову наявність безпеки харчових процесів. Інгредієнти, які входять до складу продукції, органічні, вирощені в умовах сільського господарства без хімічних добрив, пестицидів і ГМО.

Готова продукція не містить лактози, глютену і цукру. Ці показники гарантуються через систему контролю якості компанії Ecomil.

Історія іспанської компанії NaturGreen бере свій початок із 1991 року. Починалася вона як дослідницька лабораторія здорової їжі, але незабаром лабораторія стала розробляти власні унікальні та корисні продукти. Тож уже в кінці 90-х лабораторія перетворилася на повноцінну компанію, яка стала спеціалізуватися на органічних і екологічних харчових продуктах. Продукція бренда має маркування «Bio Organic» на пакувальному матеріалі. За вимогами ЄС таке маркування отримують тільки ті асортиментні позиції, які на 99% є органічними та виготовлені з екологічних інгредієнтів. Для кожної товарної одиниці сертифікацію проводять за екостандартами — від фермерських полів, на яких вирощують сировину, до кінцевого продукту на виробництві.

Місія компанії — поліпшення здоров'я й самопочуття споживачів за допомогою діапазону збалансованих 100% органічних харчових продуктів. Компанія пропагує здоровий спосіб життя й реалізовує пропаганду більш ніж 20 років, пропонуючи поживні та смачні органічні продукти. Асортимент товарних позицій дуже широкий: олії, рослинні соєві напої, какао, мюслі, фруктові напої, овочі, горіхи, органічні соки, супи швидкого приготування.

Особливістю товарів NaturGreen є те, що вони дозволені людям з алергією і з проблемами травної системи. Широкий спектр продукції становить безглютенова продукція.

Всю продукцію бренда NaturGreen отримують без використання хімічних речовин і штучних інгредієнтів. Важливо вказати й те, що сировина для виробництва вирощується органічними методами. У такий спосіб усувається ризик для здоров'я, пов'язаний зі споживанням хімічних харчових продуктів.

Спосіб застосування:

  • Перед вживанням добре збовтати
  • Може споживатися в будь-який час дня, гарячим або холодним
  • Можна додавати до кави або чаю
  • Також може бути використано в рецептах тістечок, млинців, каш, соусів, пудингах тощо.
Бренд Ecomil
Тип молоко
Харчова цінність в 100 г, ккал 55
Країна реєстрації бренду Іспанія
Країна-виробник Іспанія
Унікальний міжнародний ідентифікатор товару (GTIN) 8428532192529
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору