Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Кокосово-мигдальне молоко Ecomil без цукру 1 л 230290

Немає в наявності
Артикул: 230290
216 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Компанія Ecomil була заснована 1991 року в Іспанії. Передовою ідеєю створення компанії було поліпшення рецепта мигдального молока — традиційного напою в Іспанії, який зазвичай готували нагріванням мигдальної пасти та води. Місія компанії — сприяти добробуту планети, пропонуючи споживачам якісну вегетаріанську або веганську продукцію. Від 2014 року Ecomil належить до великої родини брендів Vegan.

Принцип Ecomil — охопити потреби вегетаріанської та веганської їжі, вибираючи для виробництва продукти органічного рільництва, безлактозні та поживні продукти як альтернативу коров'ячому молоку.

Органічне рослинне молоко Ecomil — прекрасна альтернатива тваринному та соєвому молоку. Ця продукція не містить лактози, глютену, цукру, з низьким вмістом солі. Ці показники гарантуються через систему контролю якості компанії Ecomil. У компанії розробили інноваційний процес сушіння, щоб перетворити кокосову пасту на порошок, який у разі розчинення в гарячій або холодній воді миттєво перетвориться на кокосове молоко.

Процес виробництва порошкового кокосового молока умовно можна розділити на три етапи: вибір якісного кокоса, часткове знежирення горіхів холодним тиском для отримання борошна, отримання порошку в розпилювальній сушарці. Компанія гарантує найкращу якість своєї продукції, ретельно підбираючи сировину, дотримуючись правил виробництва та керуючи виробничим процесом за допомогою програми керування — HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Контроль якості також гарантується незалежними сертифікатами — IFS (International Food Standard) і BRC (British Retailer Consortium), які являють собою обов'язкову наявність безпеки харчових процесів. Інгредієнти, які входять до складу продукції, органічні, вирощені в умовах сільського господарства без хімічних добрив, пестицидів і ГМО.

Спосіб вживання: добре збовтати перед вживанням. Може споживатися в будь-яку пору дня, гарячим або холодним. Можна додавати в каву або чай. Також може бути використане в рецептах тістечок, млинців, каш, соусів, смузі, пудингів та ін.

Бренд Ecomil
Тип молоко
Харчова цінність в 100 г, ккал 31
Країна-виробник Іспанія
Унікальний міжнародний ідентифікатор товару (GTIN) 8428532230290
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору