Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Молочна суха суміш 2 600 г humana 78556

Немає в наявності
Артикул: 78556
461 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Humana пропонує своїм споживачам визнану в усьому світі якість «Зроблено в Німеччині», з понад 60-річним досвідом у сфері дитячого харчування, експертними знаннями про молоко та процеси його перероблення. Humana бере найкраще від природи, дбайливо переробляє й додає тільки найпотрібніше в широкий асортимент продуктів для харчування дітей від народження до трьох років життя: замінники грудного молока, спеціальні суміші, молочні та безмолочні каші, кисломолочні продукти, молочні пудинги, органічні пюре та соки, розчинні чаї.
Молочна суміш Humana 2 у разі нестачі або браку грудного молока. Виготовляють у Німеччині зі свіжого (не сухого) екологічно чистого молока, отриманого від здорових корів зі своїх власних ферм. Завдяки дбайливим методам виробництва максимально зберігає природну користь свіжого молока.

Містить:

  • всі необхідні білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та мікроелементи для здорового росту малюка
  • тільки легкозасвоювані вуглеводи, які забезпечують достатнє насичення і є джерелом енергії для підрослого малюка
  • натуральні пребіотики галактоолігосахариди (ГОС), які сприяють зростанню власних біфідо- та лактобактерій у кишківнику дитини, запобігають розвитку дисбіозу

Не містить глютену й кристалічного цукру.

Склад:
Знежирене коров'яче молоко, демінералізована молочна сироватка, рослинні жири (пальмовий олеїн, пальмоядрова олія, соняшникова олія, низькоерукова ріпакова олія), мальтодекстрин, галактоолігосахариди, лактоза, сироп глюкози, емульгатор (соєвий лецитин), карбонат кальцію, хлорид калію, цитрат натрію, ортофосфат кальцію, цитрат калію, вітаміни (вітамін С, ніацин, вітамін Е, вітамін А, пантотенова кислота, вітамін В6, вітамін В1, вітамін B2, фолієва кислота, вітамін К1, біотин, вітамін D3, вітамін B12), карбонат магнію, таурин, L-фенілаланін, лактат заліза, L-триптофан, оксид цинку, сульфат міді, сульфат цинку, сульфат марганцю, йодат калію, селенат натрію.

Приготування:

  • Готуючи суміш, дотримуйтеся такої пропорції: 1 мірна ложка суміші (без вершка) на 30 мл води. Кількість готової суміші приблизно 33 мл. 1 мірна ложка без гірки містить приблизно 4,6 г порошку суміші.
  • Рекомендовано годувати малюка щойно приготовленою сумішшю — готуйте суміш на одне годування й безпосередньо перед годуванням. У разі потреби готову (розведену суху) суміш можна зберігати в герметично закритій пляшці за кімнатної температури не більш як 4 години або в холодильнику за температури, що не перевищує + 4 °C, до 30 годин (рекомендації ESPGHAN, 2004).
  • Дотримуйтесь інструкції з приготування дитячого харчування. Не підігрівайте дитячу суміш у мікрохвильовій печі (ризик опіку).
  • Перед приготуванням суміші ретельно вимийте руки, ретельно вимийте та простерилізуйте пляшечки та соски. Закип'ятіть потрібну кількість води, призначеної для дитячого харчування, й охолодіть до 50-60 °C. Налийте приблизно половину потрібної кількості води в чисту пляшку. Мірною ложкою, яка лежить у пачці, наберіть потрібну кількість порошку в пляшечку. Завжди дотримуйтеся рекомендованих пропорцій суміші та води. Вершок із ложки знімайте за допомогою ножа. Закрийте пляшку та ретельно збовтайте. Відтак додайте залишок води та ще раз струсіть пляшечку до повного розчинення порошку. Остудіть готову суміш до температури годування 36-37 °C: на кілька хвилин опустіть пляшечку із сумішшю в чашу з холодною водою або потримайте під струменем холодної води. Струсніть пляшку знову та перевірте температуру готової суміші ще раз на тильному боці зап'ястка. Залишки суміші після годування не використовуйте повторно.

Зберігання:
Відкритий пакет із сумішшю ретельно закривайте після використання, зберігайте в прохолодному сухому місці та використайте впродовж трьох тижнів.
Вживання:
Частота годувань сумішшю в кожної дитини індивідуальна й залежить від типу вигодовування (змішане або штучне) і кількості прикорму, який отримує дитина. Кількість молочної суміші на одне годування для кожної дитини індивідуальна та залежить насамперед від типу вигодовування, ваги дитини й інтервалів між годуваннями. Середні дані щодо кількості суміші на одне годування є орієнтовними та зумовлені індивідуальними особливостями дитини: від 6 міс і після — до 240 мл.

Бренд Humana
Тип суміші
Вага, г 600
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник Німеччина
Унікальний міжнародний ідентифікатор товару (GTIN) 4031244785565
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору