Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Механічний 3D-пазл Ukrainian Gears Скринька з секретом 70031

В наявності
Артикул: 70031
1 080 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Вишукана і оригінальна, справжня перлина в колекції Ugears, Механічна шкатулка з секретом стане вашим улюбленим місцем для зберігання прикрас, записок і приємних дрібниць.

Кришка шкатулки і її боковинки з витонченою різьбою просто запрошують заглянути всередину механізму, щоб розгадати таємницю, що ховається за обертовими шестернями. Але дістануться її скарби тільки тому, хто відкриє всі секрети шкатулки. Механічна шкатулка відкривається спеціальним ключем, який вбудований в механізм кришки. Щоб дістати ключ і запустити механізм, його необхідно розблокувати. Спочатку ключ потрібно повернути проти годинникової стрілки. Механізм розблоковано, але ключ все ще щільно сидить в своєму пазу. Поверніть його за годинниковою стрілкою і ключ у вас в руках. Ажурне різьблення дозволяє спостерігати за обертанням шестерень і рухом деталей у бічних частинах шкатулки. Коли всі таємниці розгадані, і ви відкрили скриньку, всередині скриньки ви виявите два відділення для ювелірних виробів, записок та інших дрібниць.

Модель укомплектована всім необхідним для збірки. Коли ви вперше відкриваєте коробку, перше, що відзначаєте, це приємний запах дерева. Це натурально і здорово. Модель зготовлен з якісної фанерною дошки, яка перевірена європейськими лабораторіями і використовується також у виробництві дитячих меблів. Всередині пакування ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно просто видавити готові деталі і трансформувати їх в готову модель. Якість виготовлення деталей дуже високо — для вирізання елементів з фанерною дошки використовується лазерний метод. Для складання шкатулки вам не знадобиться клей або спеціальні інструменти. Збирається модель без зубочисток по покрокової ілюстрованої інструкції з поясненнями на 10 мовах. Способи з'єднання деталей, які використовуються в механізмах UGEARS, є винаходом і захищені міжнародними патентами.

Механічна шкатулка з секретом —- чудовий подарунок і захоплюючий конструктор. А в зібраному вигляді вона може стати прекрасним доповненням до ювелірного прикраси або іншому цінному подарунку, який буде особливо приємно отримати, розгадавши секрет шкатулки.

З Механической скринькою Ugears ви можете бути впевнені — ваші таємниці і скарби в повній цілості. Як у власному домашньому сейфі.

Бренд Ukrainian Gears
Тип пазли
Вид конструювання
Матеріал дерево
Стать дівчинка, хлопчик
Розміри пакування, см 37х33х17
Країна-виробник Україна
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору