Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Магічні двері Антоніо LEGO Disney Princess 43200

Немає в наявності
Артикул: 43200
804 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Відкрий для себе мініатюрний світ розваг! Познайомся з діснеївською Мірабель та її чудовим добрим братом Антоніо, який вміє говорити з тваринами у свої кімнаті. Хочеш прилягти? Опусти гамак і перепочинь, а тоді продовжуй досліджувати кімнату. Поглянь: друг Антоніо, маленький ягуар Парс, хоче побавитися з метеликами. Антоніо та його родичі — дивовижні й чарівні, і за дверима на тебе чекає багато чого цікавого!

У наборі «Чарівні двері Антоніо» LEGO Disney на вас чекають пригоди: тут є двосторонні «двері», що відкриваються, з замком і центральною конструкцією, лист наклейок для персоналізації, а також друкована інструкція зі складання та електронне керівництво Instructions PLUS. Використовуючи програму LEGO Building Instructions, діти можуть масштабувати, повертати та переглядати модель на екрані. З цим керівництвом навіть юні будівельники зможуть відчути себе майстрами — чудове відчуття!

З цим набором, який можна брати з собою куди завгодно, на шанувальників Disney чекає безліч творчих розваг. З ним можна грати самостійно або додавати до інших наборів LEGO Disney (продаються окремо), а його функції та аксесуари, що пробуджують фантазію, надихають на нескінченну гру.

Діти одразу зможуть почати грати з чарівним набором LEGO Disney, в якому є дві мікро-лялечки Мірабель та Антоніо Disney, а також фігурки капібари, ягуара, жаби та трьох метеликів LEGO. Цей якісний набір — чудовий подарунок для дітей, які хочуть задавати тон на дитячому майданчику.

  • Влаштуйте рольову гру по мультфільму або просто творчі веселощі з незвичайним набором «Чарівні двері Антоніо» LEGO Disney (43200). Гра починається, коли ви відмикаєте та розкриваєте двері!
  • Що за дверима? Ця збірна іграшка з 99 деталей складається з дверей з працюючим замком, ключа з брелоком і центральної конструкції. Аркуш з наклейками та елементи для початку гри допомагають вигадувати захоплюючі історії.
  • Набір із фігурками LEGO діснеєвських Антоніо, Мірабель, Чіспі та Парче допомагає влаштувати творчі пригоди — як сам по собі, так і у поєднанні з іншими наборами «Енканто» чи Disney (продаються окремо).
  • Цей унікальний подарунок сподобається будь-якому шанувальнику мультфільму «Енканто» віком від 5 років. «Двері» відкриваються в мініатюрний світ з гамаком, що піднімається, і печерою ягуара та іншими крутими функціями та аксесуарами, що надихають на гру.
  • Портативні пригоди! Розміри відкритої «двері» складають більше 7 см заввишки, 22 см завширшки і 12 см завглибшки, так що набір з легкістю можна взяти з собою, щоб зіграти, а вдома він стане чудовою окрасою інтер'єру.
  • Бажаєте подарувати дітям ще більше класних вражень від складання? Це можливо з електронним посібником Instructions PLUS. Інтуїтивно зрозумілі функції масштабування, обертання та перегляду роблять складання LEGO гідної цифрової доби!
  • Деталізовані мікро-лялечки персонажів, милі звірятка та знайомі сцени — ця іграшка за «Енканто» Діснея заохочує відкриту творчу гру, яка допомагає дітям, що веселяться, розвивати важливі навички.
  • Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають високим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, надійно з'єднуються та роз'єднуються.
  • Елементи LEGO випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Disney Princess
Тип конструктори
Тематика Світ Діснея
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 99
Рекомендований вік від 5 років
Розміри пакування, см 6x21x19
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору