Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Вишкіл коней і причеп LEGO Friends 148 деталей 41441

Немає в наявності
Артикул: 41441
967 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Допоможіть дітям навчитися будувати, досліджуючи свою любов до тварин, з набором «Тренування коні і причіп для перевезення» LEGO Friends. У наборі з красивим ранчо для збірки ви знайдете автомобіль, причіп для коней, стайню, тачку, 2 міні-лялечки і іграшкові фігурки коня і лоша.

Цей набір для дітей від 4 років повний деталей, що забезпечують юним гравцям найкращі враження. У кожному пакеті є всі кубики для однієї моделі і персонажа, так що діти зможуть сразуначать грати! У цьому творчому подарунок є два стартових модуля, які стануть для дітей частково вже зібраної базою для машини і стайні.

Набори 4+ стануть для дорослих відмінним способом розділити задоволення від складання з дітьми. Прості інструкції в картинках ідеально підходять для малюків, які тільки вчаться читати, а ще можуть використовувати електронні Instructions PLUS в додатку LEGO Building Instructions. У них є функції збільшення, напівпрозорого режиму і повороту, що допомагають в збірці, і діти зможуть зберегти прогрес, щоб повернутися в будь-який час.

  • Чудовий набір «Тренування коні і причіп для перевезення» для дітей у віці від 4 років вчить малюків збірці, коли вони доглядають за тваринами. У ньому є автомобіль і стайні, так що перед дітьми відкривається безліч способів грати.
  • У наборі є міні-лялечки подружок LEGO Friends Стефані і Емми, іграшкова кінь з рухомою головою і іграшковий лоша. У кожному пакеті з кубиками є один персонаж, так що рольова гра може початися відразу ж з відкриттям першого пакету!
  • Набір включає в себе автомобіль, на якому можуть їздити подружки LEGO Friends, причіп для коня, стайню з набором для догляду за лошалямі, бальери і тренувальну вузду, з якої діти можуть навчити коня ходити навколо майданчика.
  • Знаєте дитини, якій вже виповнилося 4, і який давно заслужив нагороду? Зробіть йому творчий подарунок, який захопить його на багато годин і навчить навичкам складання. Набір стане відмінним подарунком на день народження або Новий рік!
  • Висота автомобіля і причепа становить більше 5 см, а довжина - 20 см. Розміри будівлі ранчо LEGO Friends - понад 11 см у висоту і 15 см в ширину. Це ідеальний розмір, щоб виставити модель на загальний огляд.
  • У наборах LEGO 4+ є стартові блоки, щоб діти відразу могли почати збирати, а прості інструкції в картинках допоможуть в будівництві навіть дітям, які тільки вчаться читати.
  • Хочете, щоб дітям було ще веселіше збирати модель? Тепер це можливо завдяки цифровим інструкцій Instructions PLUS! Наближайте і повертайте модель, робіть її прозорою, зберігайте прогрес - і збірка буде простіше простого.
  • Для дітей набори «4+» — це захоплюючий спосіб навчитися збирати, одночасно підвищуючи впевненість в собі, за допомогою простих кроків по збірці. З ними діти і дорослі разом відкриють для себе радість збірки і гри.
  • Всі іграшки LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають строгим галузевим стандартам, тому їх зручно брати і збирати маленькими дитячими пальчиками.
  • Ігровиенабори LEGO тестуються усіма можливими способами, щоб переконатися, що вони відповідають найсуворішим стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Friends
Тип конструктори
Інтереси LEGO Коні, Тварини, Ферма
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 148
Рекомендований вік від 4 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору