Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Super Heroes Marvel Человек Паук в майстерні Санктума LEGO 76185

Немає в наявності
Артикул: 76185
1 724 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Людина-павук, Мері Джейн і Вонг прийшли до Доктору Стренджа в підвал Санктум Санкторум. Ця суперкрута кімната повна різних класних об'єктів. Але коли туди вривається гігантський жук-монстр, настає час битви! Людина-павук випускає павутину, Доктор Стрендж використовує свій плащ левітації, Мері Джейн б'ється свічником, а монстр вистачає Вонга своїми величезними клешнями!

Шанувальники фільму Marvel Studios «Людина-павук: Немає шляху додому» можуть здивувати друзів набором «Людина-павук в майстерні Санктума» LEGO Marvel (76185). З автентичними деталями, крутими аксесуарами та жахливим жуком, з яким належить битися, набір надихає на нескінченні творчі ігри та стає вражаючим прикрасою інтер'єру.

Штаб-квартира Доктора Стренджа, наповнена пригодами

Підвал майстра містичних мистецтв наповнений цікавими об'єктами, які порадують шанувальників фільмів Marvel і надихнуть на нескінченну творчу рольову гру. Тут є круті інструменти, велосипеди, ігровий контролер, канделябр, бумбокс, таємничий світиться камінь і безліч інших чарівних сюрпризів, які належить виявити дітям. У набір входять чотири мініфігурки популярних персонажів: Людина-павук, Мері Джейн, Вонг і Доктор Стрендж в плащі левітації. Ігрові можливості розширюються ще більше, адже діти можуть зібрати гігантського монстра-жука з чіпкими клешнями. Щоб збірка була ще цікавіше, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions можна знайти цифрові інструкції Instructions PLUS, що дозволяють дітям масштабувати, повертати і переглядати віртуальну модель, коли вони збирають справжню.

  • Шанувальники Marvel можуть здивувати своїх друзів набором «Людина-павук в майстерні Санктума» LEGO Marvel (76185), в якому є підвал чаклуна-супергероя, повний пригод.
  • У наборі 4 мініфігурки: Людина-павук, Мері Джейн, Вонг і Доктор Стрендж (з тканинним плащем).
  • У наборі є асортимент класних аксесуарів, які надихнуть уяву на рольову гру, включаючи круті інструменти, велосипеди, ігровий контролер, канделябр, бумбокс і таємничий світиться камінь.
  • Збірний гігантський жук-монстр з чіпкими клешнями розширює ігрові можливості ще більше.
  • Ідеальний подарунок на день народження, свято або просто так для шанувальників фільмів Marvel у віці від 7 років, яким будуть захоплюватися все, хто його побачить.
  • Розміри наповненого радістю чарівного підвалу Доктора Стренджа: понад 9 см у висоту, 22 см в ширину і 22 см в глибину. Він легко поєднується з іншими наборами LEGO Marvel.
  • Щоб збирати модель було ще веселіше, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions є цифрове керівництво Instructions PLUS, що дозволяє наближати, повертати та візуалізувати модель в процесі складання.
  • Всі ігрові набори LEGO Marvel — це класні колекційні подарунки, що дають дітям можливість пережити найулюбленіші моменти фільмів про супергероїв і створити власну фантастичну історію.
  • Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, відмінно поєднуються і роз'єднуються.
  • Всі елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Super Heroes
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої, Фентезі
Тематика Всесвіт Marvel
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 355
Рекомендований вік від 7 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору