Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Ринок вуличної їжі LEGO Friends 41701

Немає в наявності
Артикул: 41701
1 705 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Запропонуйте дітям досліджувати їжу інших народів із набором «Ринок вуличної їжі» LEGO® Friends (41701). Віддайте належне тенденціям стріт-фуду та різноманітності кухонь різних країн! Цей набір порадує як шанувальників LEGO Friends, так і дітей-гурманів — тут є фургон з тако, кіоск із соками, прилавок із суші та раменом, а також безліч аксесуарів для приготування їжі.

Творча гра, що розширює горизонти

Кожен елемент містить креативні деталі. У фургона з тако відкриваються дверцята, так що ви легко зможете грати всередині нього з такими милими деталями, як гострий соус і соус гуакамоле. У барі з соками є блендер, щоб міні-лялечка LEGO Friends Емма могла готувати смузі, а ще діти можуть почастувати іграшкове кошеня печивом.

Електронний вимір

Встановіть програму LEGO Building Instructions — покроковий посібник зі збирання, де діти можуть масштабувати, обертати та переглядати моделі, щоб кожен міг відчути себе майстром збирання. Цей подарунок LEGO Friends дозволить малюкам зіграти у реальний світ у місці, де раді всім.

  • Творчий подарунок, який оспівує кухню різних країн — з набором «Ринок вуличної їжі» LEGO® Friends (41701) юні гурмани із задоволенням розглядатимуть прилавки зі стравами з усього світу, проводячи час зі своїми найкращими друзями.
  • Повний кумедних функцій — у наборі на гастрономічну тему з 592 деталей є 3 міні-лялечки, серед яких подружка LEGO® Friends Емма, фургон з тако, бар із соками, прилавок із суші, обідня зона, знак з кактусом та іграшкове кошеня.
  • Інтерактивна гра — у міні-лялечок змінні голови з різними виразами обличчя, що дозволяє дітям показати в грі, що вони думають про їжу. Фургон відкривається для забезпечення легкого доступу всередину.
  • Аксесуари для гри в їжу — миска з раменом з яйцем зверху, суші, палички для їжі, вилка, миски для макання, фрукти, чилі та соус гуакамоле допомагають дітям оживити гру в їжу.
  • Крутий подарунок на день народження дітям від 6 років — ідеально підходить для хлопчиків та дівчаток, які люблять іграшки, що відображають останні тенденції. Веселий подарунок на день народження для маленьких гурманів, які люблять проводити час із друзями.
  • Розвага в будь-який час — висота фургона з тако складає понад 11 см, а довжина — 16 см. Цей набір досить компактний для того, щоб не прибирати його і тримати на увазі на той випадок, якщо діти захочуть пограти з їжею LEGO®.
  • Конструктор ери цифрових технологій — у безплатному додатку LEGO® Building Instructions є електронний посібник Instructions PLUS, де діти можуть збільшувати, повертати та переглядати модель у процесі складання.
  • Місце для всіх — познайомте дітей із барвистими наборами LEGO® Friends, які дозволяють дітям досліджувати свої захоплення та нові культури, не виходячи з кімнати.
  • Працює завжди — всі компоненти LEGO®, випущені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а кубики та деталі щоразу легко з'єднуються та роз'єднуються.
  • Умиротворення під час гри — популярні іграшки LEGO® тестуються всіма можливими способами, щоб гарантувати їхню відповідність найвибагливішим стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Friends
Тип конструктори
Інтереси LEGO Будівлі, Для дошкільнят
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 592
Рекомендований вік від 6 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Китай
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору