Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Магічні американські гірки на ярмарку LEGO Friends 974 деталі 41685

Немає в наявності
Артикул: 41685
3 679 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Відтворіть радість карнавалу з набором «Американські гірки на Чарівній ярмарку» LEGO Friends. І дітям, і дорослим сподобається відтворювати радість карнавалу, збираючи і досліджуючи цей докладний набір.

Ця модель з 974 деталей стане надихаючим будівельним проектом, і зібравши її, ви відкриваєте безліч творчих способів гри. У центрі уваги — шапіто з тканинної дахом, де проходить чарівне шоу. Діти можуть грати в фокусників і за допомогою коробки з розумною функцією змушувати зникати міні-лялечок LEGO Friends або уявити, що вони — вогнедишні жонглери. У наборі є іграшкові американські гірки з вагончиками у вигляді кроликів і камерою для фотографій, а також гойдалки з противагою, які закрутять дітей. Коли світло вимикається, діти можуть спостерігати, як оживають світяться в темряві кубики!

Надішліть дітей в Хартлейк Сіті — світ повсякденних героїв і реалістичних ситуацій, де вони зустрінуть друзів, схожих на них самих.

  • З набором «Американські гірки на Чарівній ярмарку» творчі діти занурюються в нескінченні карнавальні гри. Цей набір з безліччю деталей буде багато годин розважати дітей, які досліджують всі його можливості.
  • У цьому великому наборі є 4 міні-лялечки, так що діти зможуть розігрувати найрізноманітніші ролі. Також тут є 2 атракціону, 2 чарівних фокуса, прилавок з попкорном, Фотобудка і велике шатро-шапіто з тканинної дахом, де проходить представлення.
  • Діти можуть здивувати свою сім'ю і друзів чарівними фокусами, покататися на американських гірках з безліччю функцій або на гойдалках з противагою, купити попкорн і пограти в глотателей вогню.
  • Цей ідеальний подарунок на Новий рік або день народження порадує хлопчиків і дівчаток у віці від 8 років. У наборі є кілька моделей для складання, так що для дорослих він стане ідеальним способом розділити веселощі будівництва з дітьми.
  • Цей масштабний набір справляє сильне враження. Розміри намету-шапіто складають більше 27 см у висоту і 34 см в ширину, а американських гірок — понад 13 см у висоту і 52 см в ширину.
  • Тут безліч аксесуарів, які дають натхнення для історій про уявленнях, — наприклад, жонглерські булави, сценічний макіяж і повітряні кулі. Світяться в темряві кубики оживають, коли гасне світло!
  • Щоб було веселіше, набір сумісний з іншими з серії «Чарівна ярмарок» LEGO Friends: «Чарівна акробатика», «Кіоск на Чарівній ярмарку», «Чарівний караван» і «Чарівне колесо огляду і гірка».
  • Ласкаво просимо в Хартлейк Сіті, де діти можуть досліджувати повні функцій ігрові набори з турботливими персонажами. Набори допомагають дітям вивчати реальний світ у всіх його яскравих фарбах.
  • Всі кубики LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають строгим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним.
  • Нові іграшки LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності каждогонабора найвищим стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Friends
Тип конструктори
Інтереси LEGO Ярмарок
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 974
Рекомендований вік від 8 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору