Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Магічна акробатика LEGO Friends 223 деталі 41686

Немає в наявності
Артикул: 41686
534 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

У вас є знайомий юний гімнаст? Зробіть подарунок, який йому неодмінно сподобається: подаруйте набір «Чарівна акробатика» LEGO Friends. Дитина відправиться на веселий карнавал і зможе грати в акробатичні трюки, дивують натовп.

Маленькі акробати будуть в захваті від цього карнавального набору для дітей. У ньому є платформа зі знімним блоком акробатичним колесом, яку веде коня. Персонажі можуть крутитися на поперечині трапеції, якщо прикріпити їх до кілець, ну а для заключного номера міні-лялечки можуть встати на диби. У наборі є безліч творчих елементів, таких як симпатичні прапори і капелюх для коня, а персонажі тут в гримі і костюмах для виступу. Світяться в темряві плитки надають моделям чарівне і містичне настрій.

Набори LEGO Friends дозволяють творчим дітям досліджувати свої захоплення в веселому реалістичному світі з доброзичливими персонажами.

  • Набір «Чарівна акробатика» дозволяє дітям, які без розуму від карнавалів, грати в циркову виставу, виконуючи трюки на акробатичних іграшках.
  • Набір містить 2 міні-лялечки подружок LEGO Friends - Олівію і Стеллу, одягнених в ошатні костюми. Також в ньому є фігурка коня, карнавальна платформа, перекладина і безліч творчих елементів.
  • Коли діти тягнуть платформу, її функція обертання крутить колесо. Це колесо знімається, так що його можна обертати окремо. Повертається ручка дозволяє міні-лялечок кружляти навколо перекладини.
  • Набір «Чарівна акробатика» - ідеальний подарунок для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років, які люблять творчу карнавальну гру. Він стане відмінним подарунком на день народження або просто так, без приводу.
  • Розміри платформи з запряженій конем: понад 9 см. У висоту, 22 см. В довжину і 6 см. В ширину. Розміри поперечини: більше 8 см. У висоту, 7 см. В довжину і 4 см. В ширину.
  • Щоб було веселіше, набір сумісний з іншими з серії «Чарівна ярмарок» LEGO Friends: «Чарівна акробатика», «Кіоск на Чарівній ярмарку», «Чарівний караван» і «Чарівне колесо огляду і гірка».
  • У серії LEGO Friends є набори для дітей будь-якого віку, незалежно від того, чи хочуть вони досліджувати свої захоплення, розігрувати реальні сцени або грати в рольові ігри зі схожими на них персонажами.
  • Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються.
  • Нові іграшки LEGO тестуються максимально ретельно, щоб переконатися, що вони відповідають найсуворішим глобальним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Friends
Тип конструктори
Інтереси LEGO Для дошкільнят, Ярмарок
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 223
Рекомендований вік від 6 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору