Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Technic Важкий тягач 2017 деталей 42128

Немає в наявності
Артикул: 42128
6 439 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Коли вам треба дістати застряглу техніку, зі справою впорається вантажний евакуатор LEGO Technic. Проведіть час за складанням цієї потужної вантажівки та оцініть його класні функції й деталі класичного дизайну. Завдяки реалістичним пневматичним і механічним функціям ця модель є ідеальним способом випробувати потужність класичного тягача.

Відкрийте для себе світ техніки з моделлю LEGO 42128 Technic Важкий тягач. Модель з множиною деталей віддає данину поваги найвідомішим тягачам у світі. Погляньте на автентичні грати, повітряні фільтри, фари, вихлопну трубу і яскраве розфарбовування. Потім вивчите усі пневматичні та механічні функції, які роблять цю модель такою реалістичною.

Цей іграшковий евакуатор з краном повний вражаючих можливостей. Відкрийте капот, щоб розглянути шестициліндровий рядний двигун з рухливими поршнями. Повертайте колеса, обертаючи штифт на даху. Активуйте кран, підніміть стрілу, витягніть лебідку і висуньте виносні опори. Уперше в історії LEGO Technic випускається машина з підйомною віссю, що дозволяє опустити додаткові колеса і розподілити вагу вантажу.

Особливості набору LEGO 42128 Technic Важкий тягач:

  • Моделі LEGO Technic оснащені реалістичними рухливими деталями та механізмами, покликаними в доступній формі познайомити конструкторів зі світом інженерного мистецтва.
  • Насолоджуйтеся складанням, а потім досліджуйте можливості моделі. Як і у справжнього вантажного евакуатора, у цієї моделі є пневматичні функції, за допомогою яких висувається підйомна стріла і підіймається і висувається стріла крану.
  • Вивчіть усі механічні функції, наприклад, кран, що обертається, працюючу лебідку, виносні опори, стрілу і підйомну вісь.
  • Цей іграшковий набір стане класним подарунком для дітей і підлітків у віці від 11 років, які люблять механічні іграшки. Також він чудово підходить для того, щоб дорослі могли вивчати інженерну справу разом з дітьми.
  • Розміри моделі евакуатора з краном: понад 22 см у висоту (з опущеним краном), 58 см в довжину (з опущеною штангою) і 14 см завширшки.
  • Деталі дизайну класичного евакуатора включають автентичні решітку радіатора, повітряні фільтри і яскраве забарвлення.
  • У всесвіті LEGO Technic ви знайдете конструктори просунутого рівня, розроблені спеціально для фанатів LEGO, готових відточувати свої навички складання.
  • Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а грати з ними легко і цікаво.
  • Деталі LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  • Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві та соковиті кольори, міцні елементи.
Бренд LEGO
Серія TECHNIC
Тип конструктори
Інтереси LEGO Машини
Вид евакуатори
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 2017
Рекомендований вік від 11 років
Розміри пакування, см 58х12х38
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору