Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Technic Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros 42129

В наявності
Артикул: 42129
13 699 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Повнопривідна вантажівка-позашляховик Mercedes-Benz Zetros, створена для екстремальних умов, здатна здолати будь-яке бездоріжжя. Зберіть власну версію цієї могутньої машини LEGO Technic. Насолодіться захоплюючим складанням, а потім використайте застосунок CONTROL+ для керування вантажівкою і блокуванням диференціала. Встановіть перешкоди та використайте прапори для створення траси. Чи зможе хоч щось зупинити ця потужна вантажівка?

Всякий, кому подобаються потужні вантажівки та збірні моделі, отримає масу задоволення, збираючи набір LEGO 42129 Technic Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros. Відкрийте двері кабіни та капот. Вивчіть робочу підвіску для усіх чотирьох коліс і відкрийте сервісний лючок для огляду коробки передач. На моделі встановлений деталізований двигун з вентилятором радіатора, що обертається. Уперше для моделі LEGO Technic реалізовано блокування диференціала. Блокуйте, розблоковуйте диференціал з застосунку для маневрування по пересіченій місцевості.

Особливості набору LEGO 42129 Technic Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros:

  • Для цієї моделі складання — це тільки початок. Використайте застосунок CONTROL+, щоб випробувати потужну машину. Користуйтеся різними екранами керування, щоб рулити і керувати блокуванням диференціала. Проходьте випробування, отримайте досягнення в застосунку — на вас чекає безліч можливостей для гри.
  • Реалістичний дизайн включає тематичні наклейки перегонів і два вогнегасники. Використайте прапори, щоб створити смугу перешкод і випробувати вантажівку на різних ділянках.
  • Цей відмінний набір дозволяє дорослим і дітям від 12 років разом насолоджуватися грою. Набоір чудово підійде юним любителям LEGO, яким хочеться зібрати складну модель.
  • Розміри моделі вантажівки становлять понад 21 см у висоту, 48 см в довжину і 19 см завширшки.
  • Для роботи потрібно шість батарей АА (не входять в комплект). Батарейний блок легко від'єднується, дозволяючи легко міняти батареї, коли це знадобиться.
  • Ця модель LEGO Technic з дистанційним керуванням працює від одного хаба з керуванням по Bluetooth, трьох великих моторів і одного середнього мотора (все входить в комплект).
  • Набори LEGO Technic — це конструктори просунутого рівня, розроблені спеціально для фанатів LEGO, готових відточувати свої навички складання.
  • Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні й сумісні один з одним, а грати з ними легко і цікаво.
  • Деталі LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  • Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні елементи.
Бренд LEGO
Серія TECHNIC
Тип конструктори
Інтереси LEGO Машини
Вид вантажівки
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 2110
Рекомендований вік від 12 років
Розміри пакування, см 58х9х48
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору