Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Mario Маріо-жаба бонусний костюм 71392

Немає в наявності
Артикул: 71392
349 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Скачіть назустріч пригодам з цим набором посилень «Маріо-жаба"! Додайте сині кубики води та водяні лілії до зібраного вами захоплюючого рівня LEGO Super Mario. Одягніть Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) в костюм жаби і виграйте додаткові монети, з плескотом і бризками стрибаючи через рівень!

З цим набором посилень LEGO 71392 Super Mario Маріо-жаба. Бонусний костюм прихильники гри можуть додати веселі стрибки у свою гру LEGO Super Mario. У ньому є інтерактивний костюм жаби для Маріо LEGO (фігурка не входить в комплект) — він дає гравцеві можливість заробити додаткові віртуальні монети, коли той стрибає, і видає звуки сплесків, коли фігурка приземляється. Цей набір стане ідеальним подарунком для сучасних дітей, у яких є стартовий набір LEGO Super Mario 71360 з фігуркою Маріо LEGO або 71387 з фігуркою Луїджі LEGO.

Інструкції по складанню можна знайти як в наборі LEGO, так і у безплатному застосунку LEGO Super Mario. Цей застосунок — безпечний майданчик для дітей, де вони можуть поділитися ідеями і читати поради з творчого підходу до складання і гри.

Особливості набору LEGO 71392 Super Mario Маріо-жаба. Бонусний костюм:

  • Колекційні набори LEGO Super Mario пожвавлюють знаменитого персонажа Маріо. Стартовий набір, додаткові набори і набори посилень дозволяють прихильникам збирати власні захоплюючі рівні для гри самостійно або в компанії.
  • З цим набором посилень, в якому є інтерактивний костюм для Маріо LEGO (фігурка не входить в комплект), прихильників LEGO Super Mario чекає веселощі з плескотом, стрибками та бризками.
  • Цей аксесуар з кубиків підходить для фігурки Маріо LEGO зі стартового набору «Пригоди разом з Маріо» (71360) або фігурки Луїджі LEGO зі стартового набору «Пригоди разом з Луїджі» (71387).
  • Коли Маріо LEGO надіває цей костюм, гравці заробляють додаткові віртуальні монети за те, що він стрибає, як жаба, а при кожному приземленні лунають звуки сплесків.
  • У наборі також є водяна лілія і сині «водяні» елементи LEGO для додавання до зібраних дітьми рівнів. Ілюстровані інструкції в комплекті допомагають дітям будувати самостійно.
  • Цей набір для складання стане відмінним подарунком на день народження або свято для творчих дітей у віці від 6 років, які хочуть розширювати та персоналізувати свій стартовий і додаткові набори LEGO Super Mario.
  • Для стартового і додаткових наборів LEGO Super Mario є та інші набори посилень, у тому числі набір «Маріо-бджола» (71393).
  • У безплатному застосунку LEGO Super Mario ви знайдете інструкції по складанню, натхнення для різних способів збирати та грати й багато чого іншого. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Інтерактивні набори LEGO Super Mario допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї й надають шанувальникам Маріо нескінченні можливості для розширення, перебудови та створення унікальних рівнів для поодинокої або спільної гри.
  • Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні й сумісні один з одним, а грати з ними легко і цікаво.
  • Деталі LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  • Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві й соковиті кольори, міцні елементи.
Бренд LEGO
Серія Super Mario
Тип конструктори
Інтереси LEGO Геймінг, Для дошкільнят
Тематика Super Mario
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 11
Рекомендований вік від 6 років
Розміри пакування, см 12x5x9
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору