Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Mario Маріо-пожежний набір підсилень 11 деталей 71370

Немає в наявності
Артикул: 71370
401 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Почніть із пригод з Mario Starter Course, у якому бере участь LEGO Mario — він може реагувати різними способами, борючись із ворогами та збираючи монети. Змініть курс і об'єднаєтеся з наборами для розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе застосунок LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, чудові ігрові ідеї та поділитеся своїми приголомшливими творіннями!

Зроби рівні гри LEGO Super Mario цікавішими за допомогою цього крутого набору підсилень. Одягни фігурку LEGO Маріо в костюм пожежника та подивися, як він буде реагувати на різні об'єкти та дії, проходячи створений тобою рівень. Одягаючи цей комбінезон і кепку, LEGO Маріо набуває сили «Вогняна атака», яка дає змогу атакувати ворогів новим способом і швидше перемагати їх!

Додайте трохи вогню в ігри з наборами LEGO Super Mario за допомогою набору підсилень «Маріо-пожежний», що містить інтерактивний костюм для фігурки Маріо LEGO. Костюм пожежного для запеклих місій у наборах LEGO Super Mario! За допомогою набору підсилень «Маріо-пожежний» (71370) гравці зможуть зробити ігри на створених ними рівнях LEGO Super Mario цікавішими. Набір містить костюм для фігурки Маріо LEGO, одягнувши який, він буде демонструвати різні цікаві реакції і зможе набути силим вогненної атаки. Цей колекційний набір аксесуарів стане прекрасним подарунком для дітей, які вже мають фігурку Маріо LEGO, що входить до стартового набору «Пригоди разом із Маріо» (71360).

До цього набору LEGO входить ілюстрований буклет з інструкціями зі складання. Інструкції зі складання можна знайти й у безплатному застосунку LEGO Super Mario, який також містить різні матеріали для натхнення і надає безпечну платформу для обміну ідеями.

Набори LEGO Super Mario чудово підходять для самостійних ігор і змагань із друзями та допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини. Стартовий набір, ресурсні набори та набори підсилень надають безмежних можливостей для ігор і розвитку творчих здібностей і навичок виконання завдань.

Додайте вогню в ігрові рівні LEGO Super Mario за допомогою набору підсилень «Маріо-пожежний» (71370), що містить збірний костюм для фігурки Маріо LEGO, який надає йому спеціальних здібностей і викликає різні реакції.

Цей колекційний костюм призначений спеціально для фігурки Маріо LEGO, що входить до стартового набору «Пригоди разом із Маріо» (71360): одягнувши його, Маріо LEGO буде відтворювати унікальні звуки та показувати унікальні зображення на екрані, убудованому в його груди.

Маріо LEGO (фігурка не входить до набору), одягнений у цей костюм, може набути сили вогненної атаки, яка дає змогу по-новому атакувати ворогів і збирати ще більше монет, а також робить ігри цікавішими.

Цей набір LEGO, що містить 11 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей і шанувальників цієї популярної гри віком від 6 років, які вже мають стартовий набір «Пригоди разом із Маріо»(71360).

Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO, зокрема наборами підсилень «Маріо з пропелером» (71371), «Маріо-кіт» (71372) і «Маріо-будівельник»(71373).

Для творчих ігор із цим конструктором не потрібні батарейки: досить просто одягти костюм на фігурку Маріо LEGO зі стартового набору. До набору також входить буклет зі зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть скласти цю модель самостійно.

Дітям сподобається безплатний застосунок LEGO Super Mario, у якому вони знайдуть інструкції зі складання, матеріали для натхнення і багато іншого. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS.

Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа та переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати та перебудовувати, щоб створювати нескінченні ігрові рівні та насолоджуватися їхнім проходженням самостійно або разом із сім'єю або друзями.

Щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не потрібна суперсила зірочки! Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому кубики й деталі завжди легко з'єднувати й роз'єднувати.

Фахівці LEGO Group усі кубики й деталі LEGO всіляко випробовують, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Бренд LEGO
Серія Super Mario
Тип конструктори
Інтереси LEGO Геймінг, Для дошкільнят, Пожежні машини
Тематика Super Mario
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 11
Рекомендований вік від 6 років
Розміри пакування, см 12,2х9,1х4,7
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору