Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Mario Маріо-будівельник набір підсилень 10 деталей 71373

Немає в наявності
Артикул: 71373
339 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Почніть із пригод з Mario Starter Course, у якому бере участь LEGO Mario — він може реагувати різними способами, борючись із ворогами та збираючи монети. Змініть курс і об'єднаєтеся з наборами для розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе застосунок LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, чудові ігрові ідеї та поділитеся своїми приголомшливими творіннями!

Приготуйся до пригод із цим приголомшливим набором підсилень «Маріо-будівельник»! Одягни фігурку Маріо LEGO (не входить до комплекту) у спеціальний комбінезон і кепку. Змусь його з усієї сили стрибати на блоки LEGO, щоб збирати монети. Що сильніше він стрибає, то більше монет він отримує! Цей нищівний набір надає прекрасної можливості зробити створені тобою рівні гри LEGO Super Mario веселішими!

Захопливі місії з вибивання монет із кубиків уже чекають дітей у цьому наборі підсилень «Маріо-будівельник», що містить інтерактивний костюм для їхньої фігурки Маріо LEGO.

Костюм будівельника LEGO Super Mario зробить ігри цікавішими! Гравці LEGO Super Mario зможуть заробити ще більше очок за допомогою набору підсилень «Маріо-будівельник» (71373). Одягнувши цей інтерактивний костюм на фігурку Маріо LEGO, гравці зможуть отримати ще більше цифрових монет, стрибаючи по кубиках зібраного ними ігрового рівня. Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, які вже мають стартовий набір «Пригоди разом із Маріо» (71360), що містить фігурку Маріо LEGO.

Інструкції зі складання можна знайти як у наборі, так і в безплатному застосунку LEGO Super Mario. Застосунок також містить безпечну платформу для обміну ідеями, різні матеріали для натхнення і безліч інших цікавих можливостей.

Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити цього унікального та всіма улюбленого персонажа та сприяють розвитку в дітей творчих здібностей і навичок виконання завдань. З модулів стартового набору, ресурсних наборів і наборів підсилень шанувальники цієї популярної гри зможуть створити власні рівні для самостійних ігор або змагань із друзями. Діти будуть із задоволенням «стрибати» на кубики та збирати монети в грі LEGO Super Mario, одягнувши на фігурку Маріо LEGO інтерактивний костюм із набору «Маріо-будівельник» (71373).

Збірний костюм спеціально призначений для фігурки Маріо LEGO зі стартового набору «Пригоди разом із Маріо» (71360) і в грі надає їй дивовижних здібностей.

Гравці зможуть заробити ще більше цифрових монет, одягнувши цей костюм на фігурку Маріо LEGO (не входить до комплекту) і «стрибаючи» по кубиках LEGO на створеному ними рівні гри.

Цей набір LEGO, що містить 10 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для дітей і шанувальників цієї популярної гри віком від 6 років, за допомогою якого вони зможуть відкрити для себе ще більше можливостей для ігор зі стартовим набором «Пригоди разом із Маріо» (71360) і ресурсними наборами.

Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими підсиленнями для фігурки Маріо LEGO, зокрема наборами підсилень «Маріо-пожежний» (71370), «Маріо з пропелером» (71371) і «Маріо-кіт»(71372).

Для ігор із цим кумедним творчим набором не потрібні батарейки: просто одягніть цей костюм на фігурку Маріо LEGO зі стартового набору, щоб зробити ігри цікавішими. До набору входить буклет з інструкціями, які допоможуть дітям скласти цю модель самостійно.

Безплатний застосунок LEGO Super Mario містить інструкції зі складання та матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS.

Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити цього унікального та всіма улюбленого персонажа та надають безліч творчих завдань, які ідеально підходять для самостійних ігор і змагань із сім'єю або друзями.

Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому всі конструктори абсолютно безпечні й сумісні один з одним. Кубики й деталі завжди надійно з'єднуються і легко роз'єднуються, так що гравцям не доведеться використовувати суперсилу зірочки!

Фахівці LEGO Group усі кубики й деталі LEGO всіляко випробовують, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Бренд LEGO
Серія Super Mario
Тип конструктори
Інтереси LEGO Геймінг, Для дошкільнят
Тематика Super Mario
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 10
Рекомендований вік від 6 років
Розміри пакування, см 9х12х5
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору