Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Heroes Маска Бетмена 410 деталей 76182

Немає в наявності
Артикул: 76182
2 586 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Передайте унікальний стиль Бетмена, зібравши цю складну, але приносить масу задоволення модель LEGO знаменитої маски супергероя для демонстрації. Прозорі кубики символізують особа, до основи прикріплюється стильна табличка з фактами — ця культова маска захисника Готема привертає загальну увагу, якою б інтер'єр вона ні прикрашала.

Пориньте в складний, але результативний процес складання вражаючою маски Бетмена LEGO DC Batman (76182) і дозвольте уяві перенести вас в Готема.

Знаменита маска Бетмена для збірки та демонстрації

Ця модель з кубиків LEGO — впізнавана відразу копія маски Лицаря в плащі. Де б ви не поставили його, він, безсумнівно, приверне загальну увагу і захоплення. Завдяки прозорим кубикам, які представляють обличчя, і стильній табличці з фактами, прикріпленою до міцної підстави, ця чудова модель буде дарувати вам відчуття радісного задоволення ще довго після закінчення складання.

Набори для моделювання з кубиків LEGO

Відпочиньте від турбот і знову відкрийте для себе радість творчого конструювання з наборами LEGO для дорослих. Ці захоплюючі в збірці та прикрашають інтер'єр колекційні набори стануть прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для всіх, хто цікавиться конструюванням або коміксами.

Набір «Маска Бетмена» LEGO DC Batman (76182) дозволяє вам зберегти неповторний стиль Бетмена в захоплюючій моделі для демонстрації, створеної спеціально для дорослих.

Розміри цієї приголомшливої ​​моделі: понад 22 см у висоту, 10 см в ширину і 12 см в глибину. Вона стане чудовою темою для розмов, де б ви її не поставили — вдома чи на роботі.

Колекційний набір «Маска Бетмена» LEGO DC Batman подарує вам чудові враження від розслаблюючої збірки, в процесі якої 410 кубиків LEGO будуть поступово перетворюватися на чудову колекційну модель.

Ця реалістична копія культової маски Бетмена з кубиків LEGO доповнюється прозорими елементами, що являють собою особу, і стильною табличкою з фактами, прикріпленою до міцної підстави.

Розкрийте свої суперсили творчої збірки. Цей колекційний сувенір на тему Бетмена буде доставляти вам радість і задоволення ще довго після завершення збирання.

Модель для збірки та демонстрації порадує кожного любителя моделювання або дорослого шанувальника Лицаря. Вона стане відмінним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято.

Якісні і прості у використанні інструкції дозволять вам приступити до цього захоплюючого будівельного проєкту, як тільки ви відкриєте коробку.

Лінійка наборів LEGO для дорослих створена спеціально для того, щоб подарувати всім шанувальникам наших моделей захоплюючі враження від збірки та демонстрації.

Всі набори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально поєднуються і роз'єднуються.

Всі елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Бренд LEGO
Серія Adults, Super Heroes DС
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 410
Рекомендований вік від 18 років
Розміри пакування, см 9x19x35
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору