Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Heroes Диво-жінка проти Гепарди 371 деталей 76157

Немає в наявності
Артикул: 76157
882 грн
1 260 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Серія Super Heroes DC Comics сповнена подій і пригод. Кожен із цих ігрових наборів ставить перед дитиною спеціальне конструкторське завдання, для вирішення якого вона має дотримуватися яскраво оформлених інструкцій і побудувати обрану іграшку.

Однак серія Super Heroes DC Comics — це не просто перевірка будівельних навичок дитини. Це перевірка її уяви, коли дитина досліджує усі ігрові можливості та створює нові історії про всіх героїв і лиходіїв, які можна розіграти. Завдяки всім чудовим персонажам Super Heroes DC Comics, вам і вашій дитині сподобається разом досліджувати світ.

Візьми участь у легендарній битві Чудо-жінки з Гепардою! Поки Макс намагається проникнути до вежі, високо над ним панелі датчика подають аварійний сигнал. Чудо-жінка, обігнувши датчик, летить до місця події. Коли її заклятий ворог, Гепарда, нападає … може статися будь-що!

Ця 2-рівнева модель містить високотехнологічний бункер і супутникову станцію з обертовими панелями. Якщо діти змусять зустрітися Чудо-жінку (Діану Принс) з її заклятим ворогом Гепардою (д-ром Барбарою Мінервою), може статися будь-що! Поки мініфігурка Макса намагається керувати рухом супутникових панелей, крилаті мініфігурки Чудо-жінки й Гепарди б'ються одна з одною. Високо на даху супутникової станції встановлені панелі, що обертаються навколо своєї осі. Мініфігурки Чудо-жінки можна закріпити на поворотній супутниковій панелі. Поки вона літає навколо супутникової станції, Макс перебуває в панелі керування. Коли з'являється суперлиходій Гепарда, починається легендарна битва! Хлопчики та дівчатка віком 7 років і старше захоплено гратимуть із цим набором із серії LEGO DC Wonder Woman. Повний пригод подарунок для маленьких супергероїв.

Батарейки не потрібні: діти зможуть насолоджуватися іграми з набором «Диво-жінка проти Гепарди» LEGO DC будь-коли. Конструктори, які не потребують батарейок, сприяють розвитку творчих здібностей, уяви та навичок вирішення завдань. Шукаєте супергеройський набір для дитини, яка тільки знайомиться з конструкторами LEGO? До набору «Диво-жінка проти Гепарди» входять прості та зрозумілі інструкції, які допоможуть вашій дитині швидко зібрати цю модель і почати грати.

Набори LEGO DC надихають дітей на нові творчі гри поодинці або разом із друзями: вони зможуть відтворювати улюблені епізоди фільму, придумувати нові пригоди або просто встановити цю модель у себе в кімнаті, щоб показувати друзям. Усі кубики LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним, а також легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися в їхній відповідності найсуворішим міжнародним стандартам безпеки. Модель «Диво-жінка проти Гепарди» LEGO DC розміром 19 см (7") заввишки й 17 см (6") завширшки із супутниковою тарілкою діаметром 20 см (7") надихає дітей на нові пригодницькі ігри.

Бренд LEGO
Серія Super Heroes DС
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої
Тематика Всесвіт DC
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 371
Рекомендований вік від 8 років
Габарити, см 19х17х20
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору