Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Super Heroes Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі 136 деталей 76180

Немає в наявності
Артикул: 76180
1 264 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Прив'язавши ланцюгом сейф до свого гоночному автомобілю, Джокер збирається витягнути його з банку і вкрасти гроші! Бетмен поспішає на місце злочину на Бетмобілі, а Бетгьорл мчить слідом за ним на своєму скейтборді. Активуйте озброєння Бетмобіля, запускайте бетарангов і стріляйте чіпляють гаком. Лиходієві-клоуну не перемогти, коли ви об'єднаєте зусилля з Бетменом і Бетгьорл.

«Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі» LEGO DC Batman (76180) — це ігровий набір з безліччю можливостей за участю легендарних персонажів і дивовижних автомобілів. Він розроблений спеціально для дітей від 4 років і надихає на спільну гру, допомагаючи розвиватися малюкові.

Суперстарт для юних супергероїв

Цей набір LEGO 4+ знайомить юних супергероїв з творчим будівництвом і нескінченними веселощами. Особливий стартовий блок з підставою автомобіля допоможе дітям самим зібрати Бетмобіль, а що входить в комплект просте керівництво допоможе в складанні і в грі. Щоб було ще цікавіше, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions можна знайти цифрові інструкції Instructions PLUS, що дозволяють дітям масштабувати, повертати і переглядати віртуальну модель, коли вони збирають справжню.

Веселощі для всієї родини

Набори LEGO 4+ можна назвати відмінним подарунком і для будь-якої дитини, і для його родини. Коли дорослі вчать дітей мистецтву конструювання, вони супроводжують своїх маленьких будівельників по шляху розвитку, допомагаючи проходити важливі етапи.

  • Цей неймовірний супергеройський набір «Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі» LEGO DC Batman (76180) розроблений для розвитку уяви, спритності і впевненості в собі у дітей у віці від 4 років.
  • Набір містить мініфігурки Бетмена, Бетгьорл і Джокера, іграшковий Бетмобіль для збірки, химерний гоночний автомобіль, банківський сейф і безліч реалістичних деталей.
  • Джокер на гоночному автомобілі хоче вкрасти з банку повний грошей сейф, і діти повинні допомогти Бетмену і Бетгьорл стріляти з озброєння Бетмобіля, кинути бетарангов і зачепити лиходія гаком, щоб зупинити його.
  • Цей набір LEGO для дітей від 4 років містить просте покрокове керівництво і стартовий блок для початківців, так що юних збирачів зможуть вчитися збирати і набиратися впевненості в собі.
  • Розміри Бетмобіля: більше 6 см. У висоту, 20 см. В довжину і 7 см. В ширину. Він досить великий для захоплюючих дух пригод, і при цьому ідеально підходить для маленьких дитячих рук.
  • Надається просте керівництво по збірці, а деталі розкладені в окремі пакети, в кожному з яких буде ігровий елемент і персонаж. Діти зможуть насолоджуватися складанням іграшки по одному кроку за раз.
  • Щоб збирати модель було ще веселіше, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions є цифрове керівництво Instructions PLUS, що дозволяє наближати, повертати і візуалізувати модель в процесі складання.
  • Набори LEGO 4+ знайомлять дітей із всесвітом героїв улюблених фільмів, персонажів телешоу і повсякденних героїв, якими вони із задоволенням поділяться з батьками та іншими партнерами по грі.
  • Всі елементи LEGO вироблені з 1958 року, відповідають строгим галузевим стандартам, тому всі набори 4+ зручно брати, складати і роз'єднувати маленькими дитячими пальчиками.
  • Всі кубики і деталі LEGO випробовуються на падіння, нагрів, удар і скручування, щоб переконатися в їхній відповідності найвищим стандартам безпеки для дітей.
Бренд LEGO
Серія Super Heroes DС
Тип конструктори
Інтереси LEGO Супергерої
Тематика Всесвіт DC
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 136
Рекомендований вік від 4 років
Розміри пакування, см 6x35x19
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору