Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Star Wars Транспортний корабель Лицарів Рена 595 деталей 75284

Немає в наявності
Артикул: 75284
2 495 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

 

Небезпека! Лицарі Рена переслідують Рей на своєму транспортному кораблі! Цей неймовірний космічний корабель переміщається зі швидкістю світла, а з його кабіни відкривається чудовий огляд, тож Лицарям видно абсолютно все. Знайди укриття і стріляй із шутерів із пружинним механізмом. Відбивай атаки важко озброєних солдатів Кайло Рена світловим мечем Рей. Тобі треба проявити всю свою майстерність джедая, щоб втекти від цих поганих хлопців!

Граючи з цим транспортним кораблем LEGO, створеним за мотивами фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Схід», діти зможуть відтворити битви між Лицарями Рена й Рей.

Граючи з набором «Транспортний корабель Лицарів Рена» LEGO (75284), шанувальники легендарної саги зможуть відтворити захопливі епізоди фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Схід». Лижне шасі, заховане під корпусом цього ворожого космічного корабля Star Wars, відтворює ефект польоту в повітрі. Крім того, цей транспортний корабель обладнаний двома відкривними кабінами для фігурок Лицарів Рена, відділенням для мініфігурки полонянки LEGO і двома пружними шутерами, що надихають на творчі ігри.

До цього конструктора для збирання космічного корабля, який чудово підходить для самостійних і спільних ігор, входять три мініфігурки LEGO Star Wars для відтворення боїв: Рей і два Лицарі Рена. Його можна об'єднати з іншими наборами LEGO Star Wars, щоб зробити ігри ще цікавішими, а коли вони закінчаться, ця модель стане чудовою прикрасою вашого будинку, що привертає загальну увагу.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації й персонажів із всесвіту «Зоряних воєн» з 1999 року. Зараз LEGO Star Wars є найпопулярнішою серією, у якій знайдуться подарунки на день народження, Новий рік або інше свято для дітей і дорослих.

Відтворіть легендарні битви з фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Схід» за допомогою чудового набору «Транспортний корабель Лицарів Рена» LEGO (75284).

Набір містить три мініфігурки LEGO Star Wars: двох Лицарів Рена в нових шоломах, випущених у серпні 2020 року, і з безліччю всілякої зброї, а також фігурку Рей зі світловим мечем, за допомогою яких діти зможуть відтворювати та вигадувати нові пригоди поодинці або разом із друзями.

Ця модель космічного корабля обладнана захованими під корпусом лижними шасі для відтворення ефекту ширяння в повітрі, а також відкривними кабінами для кожної з мініфігурок Лицарів LEGO, відділенням для полонянки Рей і двома пружними шутерами для спекотних боїв.

Цей набір, що містить 595 деталей, ставить перед хлопчиками та дівчатками у віці від 9 років складне, але цікаве завдання зі складання й стане для них і всіх шанувальників «Зоряних воєн» чудовим подарунком на день народження або інше свято.

Для того щоб вирушити на пошуки захопливих пригод у всесвіті Star Wars на цьому космічному кораблі, не потрібні батарейки — потрібні лише кубики LEGO і жива дитяча уява.

Хочете придбати цю круту модель ворожого корабля Star Wars для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO? Немає приводу для занепокоєння. До набору входить буклет зі зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть самостійно зібрати цю модель з упевненістю джедая.

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не потрібно використовувати Силу! Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому кубики й деталі завжди легко з'єднувати й роз'єднувати.

Кубики та деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, тому ви можете бути впевнені, що цей набір, створений за мотивами фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Схід», відповідає найсуворішим стандартам безпеки та якості планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Розміри цієї моделі LEGO Star Wars — 8 см (3.5") заввишки, 29 см (11.5") завдовжки й 17 см (6.5") завширшки. Шанувальники легендарної саги також зможуть керувати цим космічним кораблем у відеогрі LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Бренд LEGO
Серія Star Wars
Тип конструктори
Інтереси LEGO Зоряні війни, Космос
Тематика Зоряні війни
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 595
Рекомендований вік від 9 років
Розміри пакування, см 38,2х26,2х7,05
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору