Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Star Wars Дуель на Мандалорі 75310

Немає в наявності
Артикул: 75310
804 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Об'єднайтеся з Асокой Тано для епічної дуелі з Дартом Молом на Мандалорі! Увійдіть до тронного залу та атакуйте, озброївшись двома світловими мечами. Відхиліться від двостороннього світлового меча Дарта Молу і викиньте грізного ситха у вікно! Відшукайте бластерний пістолет, схований в потайному відділенні трону. Замкніть Дарта Молу в сховищі, де він колись тримав в полоні тих, хто володіє Силою, і поверніть собі контроль над Мандалором.

Юні прихильники «Зоряних війн» зможуть переосмислити захоплюючі пригоди з «Війн клонів» з цим переносним набором LEGO 75310 Star Wars Дуель на Мандалорі. У ньому збираються з кубиків LEGO трон з потайним відділенням з бластерним пістолетом, а також декоративне оточення з елементом вікна, що виймається, — воно ідеально підходить, щоб кинути через нього мініфігурку LEGO! Дітям сподобається мандалорське сховище, де вони зможуть тримати Дарта Молу в полоні.

Особливості набору LEGO 75310 Star Wars Дуель на Мандалорі:

  • У набір входять 2 мініфігурки LEGO: Асока Тано з двома світловими мечами та Дарт Мол з двостороннім світловим мечем для динамічних дуелей. Це прекрасна ідея подарунка для прихильників серіалу «Зоряні війни: Війни клонів", і в наборі є покрокові інструкції, так що навіть новачки в LEGO зможуть насолоджуватися складанням.
  • Тут є трон з потайним відділенням з бластерним пістолетом, декоративне оточення з елементом вікна, що виймається, і мандалорське сховище, де є місце для мініфігурки LEGO.
  • Цю іграшку весело збирати та грати самостійно або в групі, і це кращий подарунок на день народження, свято або просто без приводу для творчих дітей у віці від 7 років, яким подобається серіал «Зоряні війни: Війни клонів".
  • Розміри трону складають понад 8 см у висоту, 8 см завширшки та 7 см в глибину. Цей компактний набір дитина зможе запросто прибрати в рюкзак, щоб грати де завгодно.
  • Думаєте купити цей набір зі 147 деталей для когось, хто тільки починає будувати з кубиків LEGO? Немає проблем. У набір входять ілюстровані покрокові інструкції, щоб будь-хто міг зібрати його з упевненістю.
  • У асортименті наборів серії LEGO Star Wars кожен прихильник «Зоряних війн» знайде собі модель до душі, щоб відтворювати сцени, що запам'яталися, придумувати нові пригоди або просто збирати і демонструвати реалістичні моделі.
  • Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні й сумісні один з одним, а грати з ними легко і цікаво.
  • Деталі LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  • Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні елементи.
Бренд LEGO
Серія Star Wars
Тип конструктори
Інтереси LEGO Зоряні війни
Тематика Зоряні війни
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 147
Рекомендований вік від 7 років
Розміри пакування, см 26х5х14
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору