Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO NINJAGO Дар долі 1781 деталь 71705

Немає в наявності
Артикул: 71705
5 404 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Серія LEGO NINJAGO — це захопливий світ ніндзя, які борються проти сил зла. Вашій дитині сподобається зустріч з її героями та рольова гра з розігруванням захопливих і різноманітних пригод. Крім того, діти можуть розігрувати сценки з популярного телесеріалу та грати проти своїх друзів у битвах за право стати майстром Спінджитцу!

Серія LEGO Ніндзяго ґрунтується на популярному телесеріалі, де група хоробрих ніндзя бореться зі злодіями, які намагаються знищити світ. Вашій дитині сподобається зустріч з усіма персонажами, яких вона неодмінно впізнає. Крім того, дітям також сподобається грати в ігри Спінджітсу зі своїми друзями, а це забезпечує ще й соціальне спілкування. Так само, як і в усіх іграшках LEGO, будівництво — частина веселощів у цих захопливих та яскравих наборах, завдяки яким ідеально можна надихнути дитину на розвиток мислення й активної уяви. Діти будуть залюбки збирати кожен набір, а потім розігрувати історії, використовуючи зібрані набори. Допоможіть їм показати, що вони мають усе, щоб бути майстром Спінджитцу!

Щоб поборотися з Примарним Майстром Вітру Моро, Сенсей Ву вирішив скористатися своїм легендарним летючим кораблем. Його витягнута палуба виготовлена з коричнево-червоних деталей. На носі видно голову вогнедишного дракона з пащею, що роззявляється. За нею розташовуються дві тюремні камери з замками та ґратами. Коли немає бранців, у них можна скласти зброю й додаткове обладнання. Ще одна система зберігання встановлена під щоглою. У ній Ви знайдете снаряди для бортових тризарядних гармат, шпагу, головний убір капітана та щітку для прибирання палуби. Кормова частина корабля має кілька рівнів. Внизу облаштована каюта капітана. Піднявши частину даху, можна розглянути монітори, важелі керування і зручні крісла. Над каютою, під довгими чорними крилами захована майстерня Нії. В ній є тримачі для ремонтних інструментів і аеробайк.

Корабель Сенсея Ву може трансформуватися й переходити в режим бойового польоту. Під час зльоту з його днища опускається ручка-тримач, зручна для гри. Система рейок і линв, що змінює геометрію вітрил, ловлячи попутний вітер. Потужні бічні двигуни розгортаються, а з каюти капітана виїжджає бойова платформа з обертовим гарпунним шутером. За наближення ворогів на бортові гармати опускаються спеціальні важелі, що активують заряди. Розмір корабля в зібраному вигляді становить 23 х 59 х 34 см.

Також у наборі Лего ви знайдете Примарного дракона, 2 фігурки Скримерів і 9 міні-фігурок зі зброєю: Ллойд, Нія, Коул, Сенсей Ву, Моро, Володар Клинків Банша, Дух-лучник Майстра лука, Майстер Бойових Кіс Гултар і Примарний Ніндзя Спайдер.

Підходить для дітей віком від 9 до 14 років.

Бренд LEGO
Серія Ninjago
Тип конструктори
Інтереси LEGO Ніндзя, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 1781
Рекомендований вік від 9 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
У вас иллюстрации от совершенно другого набора
Amador Amador
Артемов Павел, благодарим Вас за вашу внимательность! Наши специалисты немедленно исправят фото.
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору