Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO DUPLO Town Конюшня для коня і поні 65 деталей 10951

Немає в наявності
Артикул: 10951
1 114 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

У стайні для поні завжди весело! Двох конячок треба погодувати, а потім можна вирушати на прогулянку. Поні захочуть попити, їх треба буде розчесати й приготувати їм затишне місце для сну. Доглядаючи за поні в стайні, юні шанувальники тварин розвивають дрібну моторику, навички спілкування та емпатії. Набір «Конюшня для коня й поні» LEGO DUPLO Town містить усе, що необхідно юному шанувальнику тварин для догляду за двома чудовими поні. Творчі веселощі та навчання в грі не закінчуються ніколи.

Детальніше

Стайня з поні для навчання і гри

У стайні для поні завжди весело! Двох милих конячок треба погодувати, а потім можна вирушати на прогулянку. Поні захочуть попити, їх треба буде розчесати, і не забудьте приготувати їм затишне місце для сну. Доглядаючи за поні в стайні, юні шанувальники тварин розвивають такі важливі для малюків навички, як-от дрібна моторика, товариськість і емпатія.

Практичні навчальні іграшки для малюків

Іграшки LEGO DUPLO — це відкриті веселощі, самовираження й навчання з задоволенням спеціально для дошкільнят. З наборами DUPLO батьки та маленькі діти зможуть грати разом і разом проходити найважливіші етапи розвитку в житті малюків. «Конюшня для коня й поні» LEGO DUPLO Town (10951) надихає на нескінченні творчі веселощі та навчання в грі. Тут є два милі поні та все, що необхідно юному шанувальнику тварин для догляду за ними.

У набір входять фігурки хлопчика та дівчинки, два милі поні, стайня для збирання з впізнаваним дизайном і відкривними дверима, горщик із водою, морквина та тюк сіна з реалістичною текстурою.

Катаючись і доглядаючи за поні в грі, пригощаючи їх ласощами, розчісуючи та готуючи затишне місце для сну, діти розвивають дрібну моторику, навички спілкування та емпатії.

Чудовий розвивальний подарунок для дітей віком від 2 років на Новий рік, день народження, свята або просто без приводу!

Розміри основної будівлі становлять понад 19 см заввишки, 15 см завширшки й 9 см завглибшки. Його можна розташувати різними способами, і він легко поєднується з іншими наборами фермерської серії LEGO DUPLO.

Інструкції зі збирання містять веселу історію в картинках із моделями з набору, щоб додати ще один цікавий елемент до творчого збирання й оригінальної гри.

Всі набори LEGO DUPLO чудово пропрацьовані, і на вас чекають творчі можливості для вільної розвивальної гри, яку батьки зможуть розділити з малюками.

Всі набори LEGO DUPLO, вироблені від 1969 року, зроблені за найвищими галузевими стандартами, тому їх зручно брати, складати й роз'єднувати маленькими дитячими пальчиками.

Всі кубики та деталі LEGO DUPLO випробовуються на падіння, нагрівання, удар і скручування, щоб переконатися в їх відповідності найвимогливішим стандартам безпеки для дітей.

Бренд LEGO
Серія DUPLO
Тип конструктори
Інтереси LEGO Будівлі, Для дошкільнят, Коні, Тварини, Ферма
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 65
Рекомендований вік від 2 років
Розміри пакування, см 38x9x26
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Китай
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору