Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор LEGO Art Карта світу 31203

Немає в наявності
Артикул: 31203
10 349 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Ви готові до подорожі навколо світу? Розпочинайте пригоди з цієї яскравої художньої карти світу. Зменште темп і зосередьтеся на розробці власного бачення. Розміщуйте континенти, щоб вони вписувалися у світ, або міняйте океани, щоб надати карті більше індивідуального вигляду. Занурюйтесь в складання, включивши супроводжуючу звукову доріжку, і насолоджуйтеся унікальною екскурсією по світу. Додайте шпильки, щоб виділити місця, з якими пов'язані спогади, або які ви хочете побачити!

Ви коли-небудь хотіли створити свою власну карту? Тепер ви можете зробити це за допомогою величезного набору LEGO 31203 Art Карта світу. На сьогодні це найбільший набір LEGO, і з нього можна зібрати одну з трьох яскравих карт для демонстрації.

Особливості набору LEGO 31203 Art Карта світу:

  • Нова інтерпретація класичної карти світу дозволяє вам виставити свою творчість на загальний огляд. Ви можете використати приклад для натхнення і зібрати карту по ньому, або ж настроїти океани, щоб надати карті особисті деталі та перебудувати світ. Континенти можна переміщати, щоб сфокусувати карту на 1 з 3 частин світу. Відмічайте на ній важливі для себе місця барвистими зібраними з кубиків шпильками.
  • Відпочиньте від метушні, зосередьтеся на творчому випробуванні та створіть прекрасну річ, яка відмінно виглядатиме у вашому будинку або офісі. Модель входить в колекцію наборів LEGO, призначених для дорослих людей, що захоплюються мистецтвом, дизайном, архітектурою і масовою культурою. Вона стане кращим подарунком для вас і для ваших близьких, люблячих майструвати речі своїми руками.
  • Очистить розум з цим набором LEGO з 11 695 елементів. Окрім іншого, ви знайдете 40 настінних плит, які стануть полотном, рамку з кубиків, 2 унікальних підвісних елементу та інструмент для видалення плиток і легкої перебудови.
  • Збирайте і демонструйте цю унікальну карту світу, натхненну глибинами океану. Вона повна пишних, яскравих кольорів, які ви можете використати для фону. Щоб продовжити радість, перебудуйте карту так, щоб вона відбивала ваше власне бачення світу.
  • Готова модель має розміри понад 104 см у висоту і 65 см ширину. Вона пропонує цікаве заняття для вас або для близьких вам любителів карт, які люблять робити щось самі.
  • Розпаковування набору вже залишає неймовірні враження, а якісний буклет з інструкціями допоможе з легкістю і без жодного стресу пройти через усі етапи створення моделі.
  • Набори LEGO Art для дорослих прекрасно виглядатимуть на стіні або на полиці, подарують вам чудові враження від складання і відкриють нові способи виразити вашу пристрасть до подорожей і самопізнання.
  • Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а грати з ними легко і цікаво.
  • Деталі LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  • Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні елементи.
Бренд LEGO
Серія Art
Тип конструктори
Інтереси LEGO Рукоділля
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 11695
Рекомендований вік від 18 років
Розміри пакування, см 38х55х15
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору