Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Крижана чарівна країна Анни та Ельзи LEGO Disney Princess 154 деталей 43194

Немає в наявності
Артикул: 43194
1 678 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Допоможіть малюкам розвивати впевненість у собі з цим набором 4+ «Зимова казка Анни та Ельзи» LEGO | Disney. У нього входить крижаний замок з «Холодного серця» Disney, прості інструкції в картинках для дітей, які тільки вчаться читати, і цифрові Instructions PLUS. Інтерактивний процес складання в додатку LEGO Building Instructions дозволить навіть маленьким будівельникам відчути себе справжніми майстрами і це здорово!

Навчання через невелику гру

Цей набір 4+, розроблений з урахуванням особливостей самих юних будівельників, сповнений деталей і персонажів, дарують чудові враження від гри. Кожен пакет в коробці містить деталі для повної моделі. У замку є підстави у вигляді стартового модуля і велика стіна, яку діти зможуть легко зібрати та швидко почати гру!

Веселощі для всієї родини

Діти та дорослі зможуть приєднатися до героїв Disney- Ганні, Ельзі та Олафа і провести час в крижаному замку. Для дорослих набори 4+ - відмінний спосіб розділити веселощі від збірки з дітьми, і неважливо, чи є вони досвідченими шанувальниками LEGO, або вперше відкривають для себе кубики LEGO.

  • Повний деталей і функцій набір 4+ «Зимова казка Анни та Ельзи» LEGO | Disney (43194) допомагає дітям навчитися збирати, проводячи час разом з Ганною, Ельзою і їх друзями з мультфільмів Disney.
  • У набір входять крижаний замок, три збірні моделі менше, мініляльки героїв Disney - Анни та Ельзи, а також фігурки Олафа і трьох LEGO сніжок. Стартові модулі допомагають розпочати складання, так що у вас буде більше часу на гру!
  • Шанувальникам «Холодного серця» Disney сподобаються аксесуари, в тому числі крижане крісло, ліхтар, скляний ковпак і скриню з короною і діамантами. Набір ідеально підходить, щоб повторити улюблену сцену з мультфільму або для відкритої гри.
  • Чудовий подарунок на кожен день для хлопчиків або дівчаток у віці від 4-х років, які заслуговують заохочення. Нагородите за хорошу роботу веселим подарунком, який годинами розважає дітей і вчить будівельним і творчим навичкам.
  • Висота крижаного замку становить понад 23 см, а ширина - 13 см, так що він ідеально підходить для нескінченних ігор. Набір сумісний з усіма кубиками LEGO, і його можна розширювати в міру того, як діти вчаться збирати.
  • Прості інструкції з картинками ідеально підходять для дітей, які тільки вчаться читати, а електронні Instructions PLUS в додатку LEGO Building Instructions допомагають дітям візуалізувати моделі в процесі складання.
  • Для дітей набори «4+» - це захоплюючий спосіб за допомогою простих кроків навчитися збирати, одночасно підвищуючи впевненість в собі. З ними діти й дорослі відкриють для себе радість спільного складання і гри.
  • Всі елементи LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають строгим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, надійно з'єднуються і роз'єднуються.
  • Всі елементи LEGO відчувають на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

 

Бренд LEGO
Серія Disney Princess
Тип конструктори
Інтереси LEGO Принцеси, Фентезі
Тематика Крижане серце
Стать дівчинка
Матеріал пластик
Кількість деталей 154
Рекомендований вік від 4 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору