Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Храм-додзьо ніндзя Lego Ninjago 71767

Немає в наявності
Артикул: 71767
4 149 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Шанувальники ніндзя у віці від 8 років зможуть тренувати своїх героїв та розігрувати битви з цим приголомшливим триповерховим ігровим набором «Храм-додзьо ніндзя» LEGO® NINJAGO® (71767), який сповнений крутих функцій. У додзе є тренувальний майданчик та п'ять приміщень, включаючи чайну кімнату Ву, майстерню П.І.В.В.Ж. та збройову.

Будівельний набір для самостійної гри

У цей набір для складання ніндзя входять 8 мініфігурок: Ллойд, Кай, Коул, Нія, майстер Ву, П.І.В.В.Ж., а також зміїні воїни Кобра-механік та Удав-руйнівник зі своїм тараном, щоб розігрувати динамічні пригоди. Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор.

Найкращі пригоди для шанувальників ніндзя

Іграшки NINJAGO захоплять дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та битися з силами зла за допомогою великого арсеналу наборів для збирання, серед яких є роботи, дракони та храми.

  • Ігровий набір з додзьо ніндзя — діти зможуть тренувати своїх героїв у триповерховому храмі-додзьо ніндзя LEGO® NINJAGO® (71767) з тренувальним майданчиком та п'ятьма приміщеннями.
  • Вісім мініфігурок — в набір для складання входять мініфігурки майстра Ву, Коула, Кая, Ллойда, Нії та П.І.В.В.Ж., а також зміїних воїнів Кобри-механіка та Удава-руйнівника з їхнім тараном, щоб розіграти бойові зіткнення.
  • Досліджуйте кімнати — в додзьо є п'ять приміщень кімнат, включаючи чайну кімнату Ву, майстерню П.І.В.В.Ж. та арсенал зі зброєю для нескінченних варіантів гри.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання, вони отримують нагороду прапор мудрості, який можна вивісити на даху додзьо разом із прапорами, виграними в інших наборах (продаються окремо).
  • Більше нагород — шукайте прапори в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» (71763), «Легендарний дракон Ллойда» (71766) та «Ультра-комбо-робот ніндзя» (71765).
  • Збирайте та грайте — цей набір для складання з 1394 деталей можна поєднати з ігровим набором «Тренувальний центр ніндзя» (71764).
  • Цікава збірка — пристрасним шанувальникам ніндзя сподобається збирати це велике додзе заввишки понад 32 см, шириною 54 см і глибиною 24 см.
  • Фантастичні пригоди — іграшки LEGO® NINJAGO® дозволяють дітям відірватися від екранів і перенестися в таємничий світ, де вони будуть змагатися з силами зла.
  • Преміальна якість — ось уже понад шістдесят років якість виробництва кубиків LEGO® гарантує, що вони завжди надійно роз'єднуються.
  • Завжди в надійних руках — всі кубики для складання LEGO® відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Ninjago
Тип конструктори
Інтереси LEGO Ніндзя, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 1394
Рекомендований вік від 8 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Угорщина
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору