Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Гідроробот Ллойда LEGO NINJAGO 228 деталей 71750

Немає в наявності
Артикул: 71750
781 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Шанувальники ніндзя зможуть насолоджуватися невпинними веселощами, відтворюючи сцени з телесеріалу «НІНДЗЯГО: Таємниця глибин» з суперкрутим «Водним роботом Ллойда» (71750). В ігровому наборі ніндзя є рухливий робот з великим мечем в одній руці та гідравлічною клешнею на інший, що надихає на динамічні рольові ігри.

Творчі іграшки для фантастичних пригод.

У підводному ігровому наборі є 2 мініфігурки: Ллойд з аквалангом в масці та ластах і жорстокий Маарайский страж. Діти можуть розіграти свої власні пригоди, щоб подивитися, хто з цієї войової пари зможе заволодіти амулетом хвиль, який також входить в набір.

Набори LEGO для розвивальних розваг.

Ігрові набори NINJAGO дозволяють дітям втекти в неймовірний фантастичний світ, де за захоплюючою рольовою грою вони зможуть дізнатися про такі цінності ніндзя, як мужність, самопожертву і сімейні тенета. Діти зможуть вибирати для своїх вигаданих історій персонажів з приголомшливої колекції класних іграшок, серед яких є техніка, роботи та навіть дракони.

  • «Водний робот Ллойда» LEGO NINJAGO (71750) — це фантастичний ігровий набір з підводним рухомим роботом, з яким діти зможуть насолоджуватися годинами захоплюючих пригод.
  • В ігровому наборі є 2 мініфігурки: Ллойд з аквалангом в масці та ластах і мурейский стражник.
  • Вони зможуть битися за дорогоцінний амулет хвиль, який також входить в набір. У іграшкового робота рухливі ноги, кабіна пілота відкривається, щоб туди міг потрапити Ллойд, в одній руці у нього величезний меч, а інша рука - гідравлічна клешня для підводних битв.
  • У цьому бойовому наборі вас чекає захоплююча збірка, і він стане чудовим несподіваним подарунком для будь-якого юного шанувальника ніндзя віком від 7 років.
  • Висота цього вражаючого робота — понад 17 см. Це ідеальний розмір, щоб грати з ним вдома або брати з собою, куди б не пішов дитина.
  • Відкрийте для себе інші набори, засновані на серіалі «НІНДЗЯГО: Таємниця глибин», «Спідер-амфібія ніндзя» (71752), «Водний дракон» (71754), «Підводний Дар Долі» (71756) та «Храм безкраї моря »(71755). LEGO NINJAGO - це приголомшлива колекція захоплюючих ігрових наборів, які допомагають дітям відпочити від гаджетів і навчитися позитивним життєвим навичкам у творчій рольовій грі.
  • Ось уже понад шість десятків років кубики LEGO виробляються з найякісніших матеріалів, тому завжди надійно з'єднуються і роз'єднуються - майстерність і сила ніндзя для цього не потрібні! Кубики LEGO відповідають найсуворішим стандартам безпеки, так що ви можете бути спокійні за своїх дітей.
Бренд LEGO
Серія Ninjago
Тип конструктори
Інтереси LEGO Ніндзя, Фентезі
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 228
Рекомендований вік від 7 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору