Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор City Stunt Змагання трюків LEGO 60299

В наявності
Артикул: 60299
649 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Розганяйте мотоцикл з маховиком і приєднуйтесь до героя серіалу «ЛЕГО Сіті» Дюку ДеТейну для реальних динамічних пригод з трюками. Запустіть мотоцикл з трампліну, пролетить через вогняне кільце і приземлитеся на одне колесо! Вийшло? Тоді зробіть стрибок довший і підійміть кільце, щоб збільшити складність. Це важке змагання ось-ось стане ще жорсткіше! Хто впаде першим? Ви повинні це з'ясувати! Насолоджуйтесь нескінченними трюками з цим класним ігровим набором.

Хлопчикам і дівчаткам, які люблять змагання, сподобається цей ігровий набір «Змагання трюків» LEGO City (60299). У ньому є два мотоцикли з маховиками для виконання приголомшливих заїздів на одному колесі та трюків в повітрі. Діти також отримають стартовий трамплін, який можна переналаштувати, і трасу з вогненним кільцем для каскадерських трюків. Просто додайте мініфігурки гонщика і персонажа телесеріалу «ЛЕГО Сіті» Дюка ДеТейна для захоплюючих каскадерських змагань!

Електронне керівництво по збірці для дітей у віці від 5 років

У цьому іграшковому наборі для збірки міститься покрокове друковане керівництво, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивне керівництво по збірці з функціями масштабування, обертання і перегляду робить збірку наборів LEGO простіше простого.

Круті іграшки для дітей

Набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій: в їх розпорядженні мотоцикли з маховиками, реалістичні споруди і веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями. Об'єднуйте ігрові набори з всесвіту LEGO City Stuntz для грандіозних уявлень з карколомними трюками!

  • З набором «Змагання трюків» LEGO City (60299) діти зможуть насолоджуватися захоплюючими динамічними пригодами за участю двох мотоциклів з маховиками, траси для каскадерів і двох гонщиків, включаючи персонажа телесеріалу «ЛЕГО Сіті».
  • Що в коробці? Вогняне кільце, що регулюється по висоті вежа, збірне полум'я LEGO, два мотоцикли з маховиками та дві мініфігурки пілотів, в тому числі Дюк ДеТейн з серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Діти можуть розкрутити маховики та запустити мотоцикли з трампліну, щоб пролетіти через вогняне кільце, а потім подовжити стрибок і підняти кільце вище, щоб збільшити складність!
  • Це класний подарунок на день народження або будь-який інший день для дітей у віці від 5 років. Зіставте цей ігровий набір з іншими з серії LEGO City Stuntz, щоб влаштувати ще більш захоплюючі змагання і запаморочливі трюки.
  • Розміри іграшки «Змагання трюків» LEGO City в зібраному вигляді: понад 24 см у висоту, 22 см в ширину та 11 см в глибину.
  • Батарейки не потрібні — цей набір надає руху дитячу уяву і технологія маховика.
  • Для даного набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інтерактивні інструкції по збірці допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання.
  • Набори для збірки з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій: в їх розпорядженні крута іграшкова техніка і веселі персонажі, які надихають на творчі історії та рольову гру за реальними подіями.
  • Всі елементи LEGO City відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і надійно з'єднуються і роз'єднуються.
  • Всі кубики та деталі LEGO City відчувають на падіння, нагрів, удари та скручування, щоб переконатися в їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія City Stunt
Тип конструктори
Інтереси LEGO Машини
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 73
Рекомендований вік від 5 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору