Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор City Stunt Реактивний трюковий мотоцикл LEGO 60298

В наявності
Артикул: 60298
259 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Розганяйте мотоцикл з маховиком і готуйтеся до реальних польотів з командою каскадерів LEGO City! Приєднуйтесь до героя телесеріалу «ЛЕГО Сіті» Ракетному Гонщикові на його крутому мотоциклі. Запускайте дивовижний реактивний трюковий мотоцикл і злітайте з трамплінів для рекордних стрибків, захоплюючих повітряних трюків і посадки на одне колесо. Цей гонщик не боїться висоти, так що надягайте захисний шолом і готуйтеся до нового польоту!

Підніміть дитячу гру в небеса з набором «Реактивний трюковий мотоцикл» LEGO City (60298), в якому є що працює від маховика неймовірний мотоцикл для трюків, а також персонаж з серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди »Ракетний Гонщик — ідеальна комбінація для видовищного каскадерського уявлення.

Захоплююча збірка та гра для дітей у віці від 5 років

У цьому ігровому наборі міститься просте у використанні керівництво, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів для нього є інструкції Instructions PLUS. Це інтерактивне керівництво по збірці з функціями масштабування, обертання і перегляду допомагає юним шанувальникам LEGO стати майстрами будівництва!

Зробіть дітей зірками шоу!

Каскадерські набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр історії: в їх розпорядженні мотоцикли з маховиками, круті автомобілі, реалістичні споруди та веселі персонажі, які надихають на творчу рольову гру за реальними подіями. Об'єднуйте набори з всесвіту LEGO City Stuntz для грандіозних уявлень з карколомними трюками!

  • Допоможіть дитячому уяві злетіти в висоту з набором «Реактивний трюковий мотоцикл» LEGO City (60298), в якому є мотоцикл з маховиком, а також зухвалий літаючий каскадер Ракетний Гонщик з серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Що в коробці? Все, що потрібно дітям, щоб зібрати приголомшливий каскадерський мотоцикл з маховиком і мініфігурки персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті. Пригоди »Ракетного Гонщика.
  • Діти розганяють каскадерський мотоцикл, щоб запустити маховик, а потім відпускають його для приголомшливих стрибків і повітряних трюків.
  • Іграшка «Реактивний трюковий мотоцикл» LEGO City - це відмінний подарунок на Новий рік, день народження або просто без приводу для любителів каскадерів і дітей у віці від 5 років.
  • Розміри реактивного мотоцикла в зібраному вигляді: понад 3 см у висоту, 6 см в довжину і 2 см в ширину.
  • Об'єднайте набір «Реактивний трюковий мотоцикл» з іншими з серії LEGO City Stuntz для ще більш грандіозних трюків.
  • Для даного набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інтерактивні інструкції по збірці допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання.
  • Набори серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій з крутою іграшковою технікою і кумедними персонажами, які надихнуть дітей на творчі ігри та нескінченні пригоди в реалістичних декораціях.
  • Всі кубики LEGO, які виробляються c 1958 року народження, відповідають найсуворішим галузевим стандартам якості, так що вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, і з ними весело грати.
  • Іграшки для збірки LEGO ретельно тестуються на відповідність суворим стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія City Stunt
Тип конструктори
Інтереси LEGO Мотоцикли
Стать хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 14
Рекомендований вік від 5 років
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Данія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору