Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Ігрова консоль PlayStation 4 1ТВ в комплекті з 3 іграми і підпискою PS Plus 9391401

Немає в наявності
Артикул: 9391401
18 441 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Грайте в найкращі ігри та ексклюзиви для PS4, подорожуйте по ігровим світів по мережі з PS Plus і дивіться або завантажуйте передачі і фільми за допомогою Netflix, PlayStation Store і інших улюблених програм. 

Готова до роботи з PS VR

Живіть в грі новими незвичними способами завдяки PS4 і PS VR. Просто підключіть гарнітуру PS VR до PS4 і поринете в захоплюючі віртуальні ігри, додатки і розваги.

Ігри з прекрасною графікою HDR

Ігри для PS4, що підтримують технологію HDR, оживають завдяки неймовірним квітам і чіткості на телевізорах, що підтримують HDR, розкриваючись в більш яскравому і реалістичному спектрі кольорів. 

Незрівнянний контроль

Покращений бездротової контролер DUALSHOCK 4 відчувається по-іншому і володіє новими особливостями, включаючи більш яскраву світлову панель, за допомогою якої ви отримаєте ще більше контролю в іграх. Це самий зручний і точний контролер з усіх, що були випущені для PlayStation.

Gran Turismo Sport

Визнана серія реалістичних симуляторів водіння вперше з'явиться на PlayStation 4, і гострі відчуття від швидкісного водіння змусять частіше битися ваші серця. У співпраці з FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) Polyphony Digital виробляє відмінно збалансовану і доступну гру, яка сподобається як любителям, так і завзятим автогонщика. Пристебніть ремені і беріть участь в двох мережевих чемпіонатах — уявляйте свою країну в Кубку націй (Nations Cup) і сідайте за кермо улюбленої марки в Кубку виробників (Manufacturer's Cup). Чи можете ви претендувати на історичну перемогу в першій відеогрі, офіційно визнаної частиною реального світу автоспорту?

Horizon Zero Dawn

У прекрасному постапокаліптичному світі, де природа завоювала руїни забутих цивілізацій, залишки людства об'єдналися в примітивні племена мисливців-збирачів. Влада над новою дикої середовищем перейшла до машин, жахливим механічним створінням невідомого походження. Не пропустіть жодної дрібниці в пишному, відкритому і смертельно небезпечному світі Елой — насолодитеся повним пригодою в Horizon Zero Dawn.

Spider Man

Об'єднавши зусилля, Marvel і Insomniac Games придумали нову оригінальну історію про Людину-павука, несхожу на ті, що ви знаєте за коміксами і фільмів. Цей Пітер Паркер — досвідчений борець з організованою злочинністю в Нью-Йорку. Він постійно балансує на межі, одночасно намагаючись привести в порядок своє особисте життя, побудувати кар'єру і захистити дев'ять мільйонів жителів, чиї долі залежать від його рішень. Пітер Паркер — досвідчений Людина-павук, ось вже більше восьми років бореться зі злочинцями. Відчуйте всю його міць під час непередбачуваних битв, божевільних акробатичних трюків, польотів по місту на павутині і взаємодії з навколишнім середовищем. Ви більше не будете відчувати себе початківцям супергероєм, це самий умілий Людина-павук, за якого вам коли-небудь доводилося грати. 

Бренд PlayStation
Тип ігрові консолі
Вага, кг 2.1
Інтерфейс підключення AUX, Bluetooth, HDMI, LAN, USB, WiFi
Розміри упаковки, см 28,8x26,5х3,9
Об'єм оперативної пам'яті 8 Гб
Вбудована пам'ять, ГБ 1000
Комплектація гра Gran Turismo Sport (PS4), Гра Horizon Zero Dawn, Гра Spider-Man (PS4), кабель USB, кабель живлення, один бездротової контролер DualShock 4, підписка PS + на 3 місяці
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору