Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Конструктор Будинок Мадригал LEGO Disney Princess 43202

Немає в наявності
Артикул: 43202
2 099 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Дивіться онлайн-каталог LEGO на перше півріччя 2024

Ласкаво просимо до будинку Мадриґалів! Проведи час із діснеївською Мірабель та її родиною в їхньому магічному будинку в Колумбії. Погуляй по всіх кімнатах та познайомся з Мірабель. Полеж на її ліжку й подивись, як воно допомагає їй прокинутися вранці. Вийди на вулицю, помахай будинкові, а він помахає тобі у відповідь. Зазирни на кухню і перекуси чимсь смачненьким, а тоді продовжуй досліджувати все цікаве всередині та назовні будинку!

Барвистий набір «Будинок сім'ї Мадрігал» LEGO Disney сподобається шанувальникам мультфільму «Енканто» Disney будь-якого віку. У набір входить триповерховий будинок, лист наклейок для його прикраси, друкована інструкція зі збирання та електронне керівництво Instructions PLUS. У програмі LEGO Building Instructions діти можуть збільшувати, повертати та розглядати модель на екрані. З цим керівництвом навіть юні будівельники зможуть відчути себе майстрами чудове відчуття!

Ця збірна іграшка надихає на нескінченну гру, а її колір, функції та чарівні деталі розпалюють дитячу уяву. Тут є безліч цікавих аксесуарів, таких як акордеон, грамофон і парасолька, і з нею можна грати самостійно або об'єднати з іншими наборами LEGO Disney (продаються окремо).
У цьому наборі LEGO Disney є дві міні-лялечки і одна мікро-лялечка — Бабуля, Мірабель та Антоніо Disney, — а також фігурки капібари та метелики LEGO. Ця якісна іграшка для збирання — класний подарунок для дітей, які хочуть задавати тон на дитячому майданчику.

  • Подаруйте шанувальнику Disney чарівний будинок, повний фарб та сюрпризів, з цим особливим набором «Будинок сім'ї Мадрігал» LEGO Disney (43202). Пригода починається, коли ви відкриваєте коробку!
  • Дізнайтесь, хто живе всередині! У цьому наборі з 587 деталей є триповерховий будинок, флюгер, що крутиться, ліжко, що перевертається, і віконниці, лист з унікальними наклейками, а також безліч аксесуарів для нескінченних історій.
  • Цей барвистий триповерховий набір, що включає міні-лялечки персонажів Disney Бабулі і Мірабель, мікро-лялечку Антоніо, а також фігурки Чіспі і метелики LEGO, створений для творчих веселощів.
  • Будь-який шанувальник мультфільму «Енканто» Disney віком від 6 років буде у захваті від цього сучасного подарунка. У будинку багато кімнат, він має різні можливості з мультфільму, а також функції та аксесуари, щоб надихнути на гру.
  • Нескінченні творчі веселощі! Розміри будинку складають більше 26 см заввишки, 20 см завширшки і 10 см завглибшки, так що грати з набором можна довго, і до того ж він стане чудовою окрасою інтер'єру.
  • Бажаєте подарувати дітям ще більше класних вражень від складання? Це можливо з електронним посібником Instructions PLUS. Інтуїтивно зрозумілі функції масштабування, обертання та перегляду роблять складання LEGO гідної цифрової доби!
  • Деталізовані міні- та мікро-лялечки персонажів, барвистий збірний будинок — ця іграшка за «Енканто» Діснея заохочує відкриту творчу гру, яка допомагає дітям, які веселяться, розвивати важливі навички.
  • Всі деталі LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають високим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, надійно з'єднуються та роз'єднуються.
  • Елементи LEGO випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Бренд LEGO
Серія Disney Princess
Тип конструктори
Інтереси LEGO Будівлі, Для дошкільнят
Тематика Світ Діснея
Стать дівчинка, хлопчик
Матеріал пластик
Кількість деталей 587
Рекомендований вік від 6 років
Розміри пакування, см 38х7х26
Країна реєстрації бренду Данія
Країна-виробник Чехія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору