Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Бездротовий геймпад SONY Dualshock 4 V2 Midnight Blue для PS4 9874768

Немає в наявності
Артикул: 9874768
2 099 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

Повідомити про надходження
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

DualShock 4 для Sony PS4 V2 — бездротовий контролер, орієнтований на взаємодію з новітньою платформою Sony PlayStation 4. Пристрій являє собою джойстик для ігрових пристроїв, який поєднує революційні можливості з інтуїтивно зрозумілим дизайном. Sony PS4 V2 поліпшує керованість ігор, надає можливість контролювати рівень яскравості світловий панелі та робить ігровий процес більш простим та зручним.

Ергономічний дизайн

Нова модель DualShock 4 відрізняється стильним матовим покриттям, показує рівні підсвічування світловий панелі і дозволяє управляти вашої PS4 через кабель USB, а також Bluetooth. Завдяки зручній, ергономічній конструкції, Sony PS4 V2 зручно тримати в руках. А вдосконалені джойстики та кнопки забезпечують більш точне управління пристроєм.

Світлова панель

Для створення ефекту більш інтуїтивного геймплея, інтегрована світлова панель пристрою надає візуальну інформацію про ігровий процес. Наприклад, якого персонажа контролює геймер, або скільки залишилося здоров'я і т.д. Панель також допомагає PlayStation Camera відстежувати ваше становище, дозволяючи вам взаємодіяти у віртуальному середовищі.

Сенсорна панель

Здійснюйте керівництво за допомогою жестів та переміщень на чутливій ​​сенсорній панелі. Після рестайлінгу ви можете бачити вашу світлову панель зверху під час гри.

Кнопка Share

Кнопка Share використовується для того, щоб відправляти відео та фото з ваших ігор у соціальні мережі. Створюйте пряму трансляцію ігрового процесу в Twitch, YouTube та Dailymotion або редагуйте записані вами ігрові ролики та обмінюйтеся ними на Facebook і Twitter! Ви також можете запросити друзів онлайн, щоб пограти з вами в ваші ігри, навіть якщо при цьому вони не володіють ними на Share Play.

Вбудований динамік та стереогарнітура

PS4 V2 дозволяє насолоджуватися додатковими звуковими ефектами, які можна почути з динаміка, який вбудований в сам джойстик. Ви також зможете спілкуватися з друзями онлайн через стереогарнітуру.

Покращена вібрація

Покращені графіка та звук, а також більш чітка вібрація, що виникає при зворотньому зв'язку, створюють ефект ще більшого залучення в дію. Вібрація забезпечується потужними вібромоторами.

Ігровий процес на відстані

Перенаправте ваш PS4 V2 на Windows PC або Mac, і не переривайте гру, навіть якщо ви перебуваєте далеко від телевізора. Бездротовий адаптер покращує дистанційне відтворення на комп'ютері, що дозволяє грати без проводів.

Персоналізація

У вас є можливість самостійно налаштувати ваш джойстик — відрегулювати гучність, відключити вібрацію та підкоригувати яскравість світлової панелі. Ви також можете вибрати дротове або бездротове з'єднання PS4 V2.

Бренд Sony
Тип геймпади
Колір Синій
Кількість кнопок 14
Вага, кг 0.21
Розміри упаковки, см 6,5х18,5х17,8
Платформа Sony PlayStation 4
Радіус дії 10
Живлення Li-Ion
Особливості вбудований динамік, зворотний зв'язок, роз'єм для навушників, режим вібрації, гумове покриття, сенсорна панель
Комплектація геймпад, інструкція
Країна-виробник Китай
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору